Wat een overnamekans op Terschelling!

Midsland - Oosterburen 25*

vraagprijs € 1.325.000,- k.k.

Op onze lijst van warm aanbevolen horeca-objecten prijkt deze bovenaan. Letterlijk: op Terschelling. Maar ook in figuurlijke zin: wat een prachtige overnamekans!

In een ver verleden was er op deze plek op het Waddeneiland al eens een logement. Na een transformatie tot café-slijterij is het vervolgens uitgegroeid tot het huidige, multifunctionele horecabedrijf.

Met café, restaurant én hotel.

Het hotel beschikt over vierentwintig hotelkamers. Die samen plaats bieden aan circa 42 gasten. Tien hotelkamers beschikken over een eigen badkamer, de rest van de kamers deelt de (nette) sanitaire voorzieningen op de gang.

In de ochtend zijn de gasten van harte welkom in de ontbijtzaal, die exclusief voor hen toegankelijk is.

Aan de voorzijde van het gebouw bevinden zich het café en het restaurant, die met tussendeuren in verbinding met elkaar staan. Het café (95 m2) biedt plek aan circa 60 gasten. Ditzelfde aantal past ook perfect in het sfeervolle restaurant (126 m2).

Bovendien kunnen er ook nog eens 60 gasten plaatsnemen op het zonnige terras aan de voorkant van het object!

En aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich nóg een terras, dat vaak in gebruik is door de hotelgasten.
Tot besluit vindt u hier een groot bijgebouw. Bestaande uit één hotelkamer en volop opslagruimte.

En dat alles in het kloppend hart van het eiland.

Het horecabedrijf is gesitueerd in het centrum van Midsland. Het dorp Midsland wordt ook wel gezien als het stralende middelpunt van het Waddeneiland Terschelling.

Doordat toerisme de voornaamste inkomstenbron is, is er een hoge diversiteit aan horecabedrijven. Wat ervoor zorg dat er altijd genoeg te beleven valt en er een voortdurende stroom potentiële gasten is.

Financiële informatie
Koopprijs onroerende zaken: € 1.325.000,– k.k.
Koopprijs roerende zaken (/bedrijfsexploitatie): € 170.000,–*
Totaal: € 1.495.000,– k.k.

*Een eventuele overname geschiedt zonder emaille borden/kunststukken. Een overname van de emaille borden/kunststukken is echter bespreekbaar.

Meer informatie
Net zo enthousiast als wij? Dan geven we u natuurlijk graag meer informatie over dit interessante object. Neem contact op via horeca@vdweerd.nl of bel 030 – 234 50 80 en vraag naar Cas Meuleman of Ingmar Bokma!

Kaart