Welkom thuis in het Walkart House

Zeist - Slotlaan 12*

huurprijs € 100.000,- per jaar

Tegenover het Walkartpark en monumentale Gemeentehuis (uit 1908) van Zeist, in het voormalige stadskantoor van de gemeente, is het Walkart House verrezen. Een appartementengebouw met de allure van een luxe hotel. Compleet met gigantisch veel ruimte voor uw horecaonderneming.

We verhuren hier liefst 789m2 horecaruimte. Casco. Op de begane grond. Eventueel in aparte units te huur, waardoor verschillende afmetingen in overleg mogelijk zijn. Of integraal in zijn geheel. Het is aan de eerste die aan de bel trekt.
Wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Ook het lokale bestemmingsplan geeft de ruimte voor een breed scala aan horecaconcepten. En goed om te weten: het object verkeert in absolute nieuwstaat. Het heeft ruime terrasmogelijkheden met mooi uitzicht. Hier kom je met plezier nog een keer terug.

Bovendien is het Walkart House perfect bereikbaar met de fiets, ov en auto, mede vanwege de vele (betaalde) parkeermogelijkheden in de directe omgeving.

Huurspecificaties
Huurprijs per jaar: € 100.000- excl. BTW
Looptijd huurovereenkomst: 5 + 5 jaar
Huurovereenkomst: ROZ huurovereenkomst 2012 met aanvullende bijzondere voorwaarden.

Keer binnenwandelen? Welkom! Neem contact op met Stijn Timmermans of Youp Dumont via: horeca@vdweerd.nl of bel: 030 – 234 50 80.

Kaart