Wie wordt de nieuwe Burgemeester

huurprijs € 16.033,- per jaar

Koning, keizer, admiraal, bij De Burgemeester komen ze allemaal. Toeristen, forensen, omwonenden, studenten, feitelijk heel Utrecht, want deze lunchroom ligt tegenover het stadhuis van Utrecht.

De lunchroom staat bekend om de verse, zelfgemaakte soepen, maar ook voor koffie, jus, smoothies, tosti’s, salades en panini schuif je er graag aan. De huidige eigenaren zijn erin geslaagd om een echte huiskamersfeer neer te zetten, en zo een vaste klantenkring op te bouwen.

Speciaal voor die vaste gasten, en de rest van Utrecht, zoeken ze nu een enthousiaste ondernemer om het stokje – of noem het de scepter – aan over te dragen.

De residentie

Het (horeca)bedrijfspand heeft een totale oppervlakte van circa 75 m2, waarvan meer dan de helft, met ca 25 zitplaatsen, als verkoopruimte dient. De (gescheiden) toiletgroep bevindt zich achterin de verkoopruimte. De resterende oppervlakte dient als opslag- en dienstruimte in het souterrain.

Aan de voorzijde van het pand zijn verder ook nog 4 zitplaatsen beschikbaar aan de Korte Minrebroederstraat.

Door de centrale ligging in het stadscentrum is de locatie goed te bereiken per openbaar vervoer, fiets of te voet. In de directe omgeving zijn er ook diverse parkeergarages en parkeerplaatsen te vinden.

Met aan de ene kant de Domtoren, aan de andere kant de Oudegracht, het stadhuis en de Neude; is dit het kloppend hart van de stad. En al net zo rijk is het pallet aan horecamogelijkheden op deze locatie: van dag- of koffiezaak, lunchroom of restaurant tot ijssalon of brasserie.

Het is aan u!

Financiële informatie
Vraagprijs roerende zaken: € 85.000,–
Huurprijs horecabedrijfsobject: € 16.033,– per jaar excl. BTW

Meer informatie?
Voor meer informatie neemt u contact op met Cas Meuleman op telefoonnummer 030-23 45 080, of per mail: cmeuleman@vdweerd.nl