Wij zijn Van de Weerd en we hebben iets voor je…

Zeist - Het Rond 5

huurprijs € 98.167,- per jaar

…namelijk een unieke overnamekans in Zeist! In dit prachtige gebouw werd de deur vroeger platgelopen door postbodes. Toen het nog fungeerde als postkantoor. Inmiddels is het er een drukte van belang in Grand Café de Posterij.

Grand Café de Posterij is een karakteristiek horecabedrijf met circa 200 zitplaatsen. Deze zitplaatsen zijn verdeeld over twee gedeeltes. Beide voorzien van een bar.

Hierdoor is het object ook uitermate geschikt voor het geven van feesten en partijen.

Beide ruimtes beschikken bovendien over grote raampartijen waardoor er genoeg daglicht naar binnenkomt. De open keuken is horecatechnisch verder goed gepositioneerd om zowel het hele restaurant als het terras efficiënt te kunnen voorzien van ronduit lekkere maaltijden.

De Posterij is gevestigd aan ‘Het Rond’ in Zeist. Het Rond kenmerkt zich door mooie monumentale panden en hoogwaardige nieuwbouw. Hierdoor zijn er op Het Rond zowel overdag als in de avonduren ook de nodige potentiele gasten te vinden.

Mooi meegenomen: ‘s-avonds is de toren die het Posterij-gebouw rijk is zeer sfeervol verlicht.
Sinds de opening is er hard gewerkt aan de reputatie van het bedrijf. Zo ook in het interieur, dat in 2017 nog een make-over onderging.

Tel daar de uitstraling van het prachtige pand midden in Zeist bij op. De behoorlijke capaciteit en het ruime terras (ca. 80 zitplaatsen). Dan mag het duidelijk zijn dat gegadigden snel moeten toeslaan voor deze kans gevlogen is.

Financiële informatie:
Bedrijfsexploitatie: € 197.500,–
Actuele huurprijs: € 98.167,– excl. BTW, per jaar

Meer informatie?
Voor meer informatie over dit object neem contact op met Ingmar Bokma via 030 – 234 50 80 of horeca@vdweerd.nl

Kaart