Winnaar op het Waagplein

Almelo - Waagplein 2

Huurprijs € 39.500,- per jaar
Binnenkort beschikbaar

Winnaar op het Waagplein

Dat Almelo midden in het centrum een jachthaven heeft, is mogelijk al bekend. Dat Almelo het centrum onlangs heeft voorzien van een schitterende waterboulevard die uitmondt in de haven, is nieuw. Het onderstreept het frisse, innovatieve en welkome karakter van de stad.

Waar bezoekers zich snel thuis voelen en ze bij uw thuishaven op het Waagplein straks aan het juiste adres zijn.

De horecaruimte bevindt zich op dit plein, tegenover het monumentale, karakteristieke waaggebouw. De naastgelegen units zijn reeds verhuur aan concepten die voldoende loop langs deze kant van het plein trekken. Deze ligging biedt dan ook volop mogelijkheden voor de horecaondernemer die zich deze plek eigen maakt. Denk alleen al aan de terrasmogelijkheden en bereikbaarheid. Bovendien biedt het huidige bestemmingsplan alle ruimte voor verschillende (horeca-)concepten; de enige grens is daarmee uw creativiteit.
De casco-verhuur bestaat uit een ruimte van circa 160 vierkante meter, volledig gelegen op de begane grond. Het geheel is nog nader in te delen waardoor er nog te schuiven is met verkoopmeters ten opzichte van dienstruimten. Het Waagplein in Almelo is zeer goed bereikbaar, met een busstation om de hoek en een treinstation op loopafstand. Ook is parkeren in de buurt geen probleem, er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Afgewogen oordeel? De locatie is goed, de ruimte fijn, uw concept doorslaggevend: we have a winner.

Financiële informatie:
Vraaghuurprijs: € 39.500,– per jaar excl. BTW
Servicekosten: n.o.t.k.

Meer info?
Neem contact op met de makelaar van dit object Youp Dumont

Makelaar van dit object
Youp Dumont
Telefoonnummer06 27 09 42 52
Kaart