Winnaar op het Waagplein

Almelo - Waagplein 2

huurprijs € 60.000,- per jaar

Dat Almelo midden in het centrum een jachthaven heeft, is mogelijk al bekend. Dat Almelo het centrum onlangs heeft voorzien van een schitterende waterboulevard die uitmondt in de haven, is nieuw. Het onder-streept het frisse, innovatieve en welkome karakter van de stad.

Waar bezoekers zich snel thuis voelen en ze bij uw thuishaven op het Waagplein straks aan het juiste adres zijn.

De horecaruimte bevindt zich op dit plein, tegenover het monumentale, karakteristieke waaggebouw. Deze ligging biedt volop mogelijkheden voor de horecaondernemer die zich deze plek eigen maakt. Denk alleen al aan de terrasmogelijkheden en bereikbaarheid. Bovendien biedt het huidige bestemmingsplan alle ruimte voor verschillende (horeca-)concepten; de enige grens is daarmee uw creativiteit.
De casco-verhuur bestaat uit een ruimte van circa 369 vierkante meter, volledig gelegen op de begane grond. Het geheel is nog nader in te delen waardoor er nog te schuiven is met verkoopmeters ten opzichte van dienstruimten. Het Waagplein in Almelo is zeer goed bereikbaar, met een busstation om de hoek en een treinstation op loopafstand. Ook is parkeren in de buurt geen probleem, er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Afgewogen oordeel? De locatie is goed, de ruimte fijn, uw concept doorslaggevend: we have a winner.

Financiële informatie:
Vraaghuurprijs: € 60.000,– per jaar excl. BTW
Servicekosten: n.o.t.k.

Meer info?
Neem contact op met Youp Dumont of Ingmar Bokma via: ydumont@vdweerd.nl of ibokma@vdweerd.nl bellen mag ook naar: 030-2345080