Zeg je Niëns, zeg je alles

Maasbree - Baarlosestraat 2-4

vraagprijs € 1.200.000,- k.k.

In het Limburgse Maasbree, is Niens een begrip. Middenin ‘Bree’ kun je letterlijk én figuurlijk niet om dit object heen. En waar de buitenkant al groot lijkt, word je binnen nog meer verrast door alle ruimte. Ontzagwekkend!
Met Niens kun je dan ook álle kanten op: restaurant, pannenkoekenrestaurant, vergaderruimtes, café, afhaalmogelijkheden, feestzalen/-ruimtes, bowlingbanen, ijssalon, terras én een groot parkeerterrein voor de auto’s van de gasten.
Grootse mogelijkheden

Op de begane grond vind zo’n 281 m2 aan restaurantruimte, verdeeld over drie ruimtes. Waarvan er eentje dienstdoet als (recent vernieuwd) pannenkoekenrestaurant met kinderhoekjes, zoals groot krijtbord, televisiehoekje en een keukenhoekje.
Het hart van het gebouw is met recht een kloppend hart, vanuit deze royale (professionele) keuken van maar liefst 170 m2 wordt iedere ruimte op z’n wenken bediend.

Verderop in het pand zijn vier (!) zaalruimtes met alles erop en eraan voor een feest, vergadering of ander event. Denk aan geluidsinstallaties, bar en andere faciliteiten. Grenzend aan deze ruimtes bevindt zich ook een gezellig café met een eigen entree, dartborden, voetbaltafel, biljart en genoeg gezelschapspelletjes voor een geslaagde middag of avond!

Denk je dat je alles hebt gehad op de begane grond? Dan stuit je op een ijssalon. Deze heeft net als het café een eigen entree, zodat de toeristen, omwonenden, fietsers en andere liefhebbers zo naar binnen stappen voor een ijsje. Binnen is er plaats voor ruim 15 gasten en buiten op het terras ook voor 20 zittende gasten.
Think big

Last but not least, is er dé ‘kelder’. Met de trap of lift ga je een verdieping naar beneden en dan sta je in het bowlingcentrum. Met acht bowlingbanen, een aparte ruimte voor de schoenen en kluisjes en een ruim cafégedeelte is hier alles voor de bowlingliefhebbers. Deze ruimte is onlangs vernieuwd!
De reden van de verkoop is het op 20 augustus 2019 uitgesproken faillissement. Dat maakt het niet minder zonde dat de exploitatie stilstaat. Een zee aan mogelijkheden! Op zoek naar die (horeca)ondernemer die Niens nieuw leven inblaast, komen we – als je ambities het formaat van deze kans matchen – graag in contact.

Financiële informatie
Vraagprijs roerende & onroerende zaken: € 1.200.000, — k.k.

Meer informatie
Hoogste tijd voor iets Niens? Of wil je graag een brochure aanvragen of een bezichtiging inplannen? Neem contact op met Ingmar Bokma via ibokma@vdweerd.nl of bel naar 06-21 83 86 37.

Kaart