Horecatern 1 oktober 2013

Beste Horecaternlezers, Alstublieft! Een nieuwe Horecatern met weer een aantal interessante horecaobjecten. Zit er iets bij van uw gading? Neem dan contact op! Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl

Hartelijke groet!

Horecatern

Bas Vanhijfte
algemeen directeur

_________________________________

Vergeet u niet onze app te downloaden?

app. 

   ________________________________

       VAN DE WEERD INNOVEERT

   _________________________________

a

Sinds korte tijd bent u 24/7 welkom op ons virtuele kantoor:
http://goo.gl/maps/H7etP

_________________________________

    VAN DE WEERD SELECTEERT

_________________________________

Te huur: Het Gouden Huis in Houten

Dit object op een A1-locatie in Houten. Het Gouden Huis ligt centraal in het drukbezochte winkelcentrum Het Rond.

Het hoogwaardig afgewerkte bedrijfspand van in totaal zo’m 350 vierkante meter (verdeeld over drie verdiepingen) is groot genoeg voor ongeveer 150 gasten. Het prachtige terras aan het water biedt nog eens plaats aan zo’n 100 personen. De huidige inrichting van het object is strak. De grote raampartijen zorgen voor een lichte en ruimtelijke indruk.

Houten

Huurvoorwaarden:
Voorwaarden worden vastgelegd in een huurcontract conform het ROZ-model Winkelruimte 7:290 in overleg met verhuurder. De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd en voor, of bij, ondertekening van het huurcontract dient huurder een bankgarantie af te geven ter grootte van een volledige kwartaalbetaling inclusief BTW.

Financiële informatie:
Huurprijs onroerende zaken: € 55.000,– per jaar, exclusief BTW.

Meer informatie:
IBG Van de Weerd Horecamakelaardij
Voor het verkoopmemorandum of een bezichtiging neemt u contact op met Bas Vanhijfte: 030-2345080, of per mail: horeca@vdweerd.nl.

Voor de originele advertentie met meerdere foto’s kijkt u op: bit.ly/19e6lPh.

________________________________

Zo goed als nieuw: Boerderijcamping in Braamt

In van het prachtige Gelderse landschap, ligt het plaatsje Braamt. Aan de rand van dit pittoreske kerkdorpje vindt u De Blonde Hoeve. Deze prachtige hoeve herbergt een camping, kinderboerderij en restaurant. De grond die bij het object hoort beslaat bijna 3,5 hectare.

De camping heeft 50 staanplaatsen en gloednieuwe sanitaire voorzieningen. Het restaurant beschikt over een ruime keuken en een bar. Bij de Hoeve horen ook nog een woonhuis en twee schuren. Bovendien is het mogelijk de Hoeve uit te breiden met vakantieappartementen.

De Blonde Hoeve te Braamt

Financiële informatie:
Vraagprijs onroerende zaken € 817.000,–
Vraagprijs roerende zaken € 63.000,–

Meer informatie:
IBG Van de Weerd Horecamakelaardij
Voor het verkoopmemorandum of een bezichtiging neemt u contact op Stijn Timmermans: 030-2345080, of per mail: horeca@vdweerd.nl.

Voor de originele advertentie met meerdere foto’s kijkt u op: bit.ly/19e6lPh.

_________________________________

Te Koop: De Hoogklimmer in Denekamp

Op zoek naar een compleet nieuw bedrijf in een monumentaal pand? Dan is De Hoogklimmer in Denekamp precies wat u zoekt! Dit veelzijdige horecabedrijf bestaat uit een grand café en een bistro (à la carte restaurant). Ook is er een ruim terras aanwezig.

Het bedrijf ligt in het hart van Denekamp en is gevestigd in een vrijstaand pand. Na een uitgebreide renovatie en verbouwing, opende het bedrijf begin 2011 zijn deuren.

De Hoogklimmer te Denekamp

Bedrijfsinformatie:
Het bedrijf herbergt verschillende ruimtes met een capaciteit van in totaal 200 gasten. Het terras biedt plaats aan nog eens 140 personen. Verder heeft De Hoogklimmer een keuken met spoelkeuken, diverse toiletgroepen, een kelder, zolder en een lift (max. 2 personen).

Bereikbaarheid:
Het bedrijf is als horecabedrijf zeer goed zichtbaar, herkenbaar en bereikbaar. In de omgeving zijn, onder meer op het tegenovergelegen marktplein, voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Financiële informatie:
Vraagprijs onroerende zaak/registergoed: € 949.500,– k.k.
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 299.000,–

Huurprijs onroerende zaak/registergoed: € 50.000,–  per jaar, excl. BTW

Meer informatie?
Interesse? Bel dan met Stijn Timmermans op telefoonnummer 030-2345080. Of mail naar horeca@vdweerd.nl. Hij verstrekt u graag meer informatie of maakt samen met u een afspraak om het bedrijf te bezichtigen.

Voor de originele advertentie met meerdere foto’s kijkt u op: bit.ly/1dlmAJc.

_______________________________

     VAN DE WEERD FELICITEERT

_______________________________

Van de Weerd Horecamakelaardij feliciteert sauna Descansa!

Op 1 september is de sauna van Descansa aan de Biltstraat in Utrecht overgenomen. In opdracht van de heer Michalides en mevrouw Carbriere, begeleidde Van de Weerd Horecamakelaardij de succesvolle verkoop van dit bedrijf aan mevrouw Coskun. Zij start hier binnenkort een Turkse Hammam. Van de Weerd Horecamakelaardij BV wenst zowel de koper als de verkoper veel succes.

_______________________________

    VAN DE WEERD INFORMEERT

_______________________________

Na ruim zeven jaar met veel plezier voor Van de Weerd Horecamakelaardij te hebben gewerkt, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik draag mijn portefeuille daarom over aan mijn collega’s Bas Vanhijfte en Stijn Timmermans. Zij zullen zorgdragen voor een goede voortgang van de verschillende aan- en verkoopactiviteiten.

Heel hartelijk dank voor de plezierige samenwerking en graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Joey Hehamahua

_______________________________

     NIEUWS

_________________________________

Zoover test nieuwe, simpele zoekoptie voor vakanties

Nieuwsbericht 1

Zoover houdt vanaf volgende maand een proef die het zoeken naar een passende vakantie aanzienlijk moet versnellen.

Van medio oktober tot eind december test de recensiesite een alternatief zoek-en-vind-systeem. De vakantiezoeker krijgt zes vragen voorgelegd om zijn exacte vakantiewens inzichtelijk te maken. Zoover peilt vervolgens bij reisaanbieders welk pakket daarvoor het meest geschikt is.
De gebruiker krijgt binnen 48 uur na het aanmelden van zijn zoekopdracht drie offertes van één reisaanbieder voorgeschoteld om uit te kiezen.

De woordvoerder: “Tijdens de proef kiezen we voor een selectie van één aanbieder. We willen geen wedrace creëren voor prijsconcurrentie. Maar de feedback zou kunnen aangeven dat men aanbod van meerdere partners wil zien.”

Aan de proef zullen, zoals het er nu naar uitziet, vier reisbedrijven meedoen. Het zouden er nog meer kunnen worden. Er lopen nog verschillende gesprekken over deelname aan de pilot. “We zoeken een mix die het volledige vakantiebeeld kan dekken, wereldwijd.”
De nieuwe zoekoptie zal op de site en met banners bekend worden gemaakt onder de gebruikers.

(Bron: Emerce)

_________________________________

Reactie KHN op troonrede

Nieuwsbericht 2

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) roept de politiek op lasten voor burgers en ondernemers te verlagen. Dit laat KHNweten na de uitgesproken troonrede. Hierin werd vermeld dat er hogere accijnzen komen op alcoholhoudende dranken en frisdranken, wat tot hogere inkoopprijzen voor de Nederlandse horeca zal leiden.

Toename werkgeverslasten
Door de toename aan vaste lasten gaan burgers minder consumeren, wat voor bedrijven resulteert in minder werkgelegenheid. Ook voor de horeca nemen de werkgeverslasten toe. Omzetvolume en verkoopprijzen staan in 2014 onder druk. Een horecaondernemer zal hierdoor arbeidsplaatsen moeten afstoten om de kosten te drukken.

Hogere boetes
Daar bovenop wordt op 1 januari aanstaande de leeftijd voor het gebruik en bezit van alcohol verhoogd van zestien naar achttien jaar. Ook roken en de verkoop van tabak wordt verder aan banden gelegd. Horecaondernemers krijgen te maken met nieuwe lokale regels, meer handhaving door gemeenten en hogere boetes.

(Bron: Restaurantkrant.nl)

__________________________________

 ‘’Bas Vanhijfte over beleggen in Fletcher hotels (RTL Businessclass)’’

Op 19 april sprak Van de Weerd Horecamakelaardij met Harry Mens over de markt van hotelvastgoed in het algemeen en over lucratief beleggen in verhuurde Fletcher hotels.

Bas Vanhijfte bespreekt in de aflevering de mogelijkheden van succesvol beleggen met goed rendement in Nederlandse hotels. Hoe hebben Nederlandse hotels tot nu toe de crisis doorstaan en wat zijn de voor- en nadelen van beleggen in hotels? Wat zijn de vooruitzichten en wat kan een belegger verwachten bij Fletcher Hotels?

Voor wie het gemist heeft, hieronder de link naar het fragment uit Business Class:

http://bit.ly/1dCf22P