Horecatern 13 augustus 2012

Beste Horecaternlezers,

Alstublieft! Een nieuwe Horecatern met weer een aantal interessante horecaobjecten. Zit er iets bij van uw gading? Neem dan contact op! Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl

Hartelijke groet!

bas_vanhijfte1-150x150

Bas Vanhijfte
algemeen directeur

_________________________________

VAN DE WEERD SELECTEERT

_________________________________

Het goed bewaarde geheim van Utrecht is te koop!

Foto discreet

Prachtig gelegen in het zuidelijke deel van de oude binnenstad van Utrecht (Museumkwartier) is dit restaurant met uitstekende reputatie te koop.

De maximale capaciteit van het restaurant bedraagt ca. 60 couverts. Het bedrijf beschikt over een bar en sfeervol restaurant op de begane grond. Keuken, toiletgroep en restaurant/zaal met vide op de eerste verdieping.

Dit warm verlichte, intieme restaurant richt zich op dit moment op diner voor het midden tot hoge segment en werkt met een regelmatig veranderend menu.

Achter het restaurant zijn diverse uitbreidingsmogelijkheden. De huidige eigenaar is in gesprek met de gemeente over een terrasvergunning. De stabiele omzet van het restaurant zorgt voor een prima bedrijfsresultaat.

Financiële informatie

Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 249.500,–
Huurprijs € 31.000,– per jaar, excl. BTW

Meer informatie
Voor meer informatie of een uitgebreide brochure neemt u contact op met Joey Hehamahua.

Kijkt u ook eens op onze website:

_________________________________

Hotel ‘Het Tjeukemeer’ in Delfstrahuizen

045228b

Een veelzijdig bedrijf dat bestaat uit een hotel (voormalige boerderij) met 13 tweepersoonskamers verdeeld over de 1e en de 2e verdieping (allen voorzien van badkamer), eet-/recreatieruimte met ruim terras en een in 2000 gebouwd appartementsgebouw.

Het nieuwe appartementsgebouw bestaat uit 7 zeer ruime luxe appartementen (6 met 2 slaapkamers en 1 met 1 slaapkamer). Alle appartementen zijn voorzien van een open keuken, hal en badkamer. Daarnaast huisvest het gebouw 2 tweepersoons hotelkamers, een eet-/recreatiezaal met terras aan het water en een inpandige garage.  Naastgelegen is een vrijstaande stenen schuur. Het voorhuis is privé-eigendom en dient als woning.

Hotel Het Tjeukemeer is met een 9.6 bekroond als beste hotel 2011 van Friesland en bereikte de nummer 2 positie voor beste hotel 2011 van Nederland!

Medio 2012 is het hotel van 2 naar 3 sterren gegaan!!

Situering

Het hotel is schitterend gelegen aan het Tjeukemeer. Het leent zich perfect voor liefhebbers van water- en fietssport. Direct aan het open vaarwater kunnen gasten gebruik maken van tour- en visbootjes. Ook is het mogelijk met een eigen boot aan te meren en op het terras te genieten van het prachtige uitzicht.

Bedrijfswoning

Op het terrein is een grote bedrijfswoning aanwezig met een totale woonoppervlakte van circa 170m2 .. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met open keuken (± 50 m2),3 slaapkamers, kantoorruimte en de hal. Op eerste verdieping is een ruime slaapkamer van 12,5 m2 en een grote zolderruimte die tot meerdere slaapkamers om te bouwen is.

Financiële informatie

Vraagprijs:
Onroerende zaak/ registergoed        €  1.530.000,– k.k.
Bedrijfswoning    (inpandig)            €    120.000,– k.k.
Subtotaal                                €  1.650.000,– k.k.

Bedrijfsexploitatie                    €       100.000,–

Totaal                                 €  1.750.000,– k.k.

Meer informatie?
Voor meer informatie of een uitgebreide brochure neemt u contact op met Joey Hehamahua.

Kijkt u ook eens op onze website:

_________________________________

NIEUWS

__________________________________

‘StartupStay.com: ondernemers overnachten bij ondernemers’

Social travelling heeft er met StartupStay.com weer een nieuwe speler bij. De site richt zich op ondernemers die een slaapplaats zoeken bij andere ondernemers thuis en hierbij dus niet in een hotel slapen.

StartupStay.com is een niche van de grote spelers als Airbnb.com en Wimdu.com. Ondernemers die op reis moeten kunnen via de site een slaapplek zoeken bij andere ondernemers.

De in mei gestarte site stelt dat ondernemers het prettig vinden om bij andere ondernemers te overnachten, mede vanwege de efficiënte manier van netwerken en mogelijkheden elkaar te inspireren.

Voorwaarde om deel te nemen aan StartupStay.com is om een profiel aan te maken. Op basis van de profielen is het ook mogelijk om ondernemers te selecteren op hun expertise of vakgebied, en om gericht over te gaan tot het uitnodigen van andere ondernemers.

Ook bestaat er een mogelijkheid dat ondernemers kenbaar maken dat ze een bepaald(e) congres of beurs bezoeken. Daarop kan vervolgens door andere ondernemers weer gericht worden gezocht.

(Bron: MissetHoreca)