Horecatern 14 mei 2014

Beste Horecaternlezers, Alstublieft! Een nieuwe Horecatern met weer een aantal interessante horecaobjecten. Zit er iets bij van uw gading? Neem dan contact op! Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl

Hartelijke groet!

Horecatern

Bas Vanhijfte
algemeen directeur

_________________________________

Vergeet u niet onze app te downloaden?

app. 

________________________________

       VAN DE WEERD INNOVEERT

_________________________________

a

Sinds korte tijd bent u 24/7 welkom op ons virtuele kantoor:
http://goo.gl/maps/H7etP

_________________________________

    VAN DE WEERD SELECTEERT

_________________________________

Lekker! IJssalon Nostimo in Utrecht 

IJssalon Nostimo (Grieks voor lekker) ligt haaks op de beroemde en drukbezochte Amsterdamsestraatweg in Utrecht. De salon is gehuisvest in één van de panden van het winkelcentrum De Plantage. Het centrum herbergt ook nog een supermarkt en verschillende andere winkels van naam. Hierdoor kent de locatie een hoog aantal passanten.

Nostimo

Ambachtelijk ijs:
De prachtig ingerichte ijssalon verkoopt ambachtelijk bereid ijs aan winkelend publiek, aan gasten uit de directe omgeving en aan horecaondernemers uit de buurt. De ijsproductie vindt in de eigen keuken plaats. De huidige ondernemers hebben bij de aanschaf van de inventaris absoluut niet bezuinigd. De ijsmachines zijn van het merk Carpigiani.

Naast ijs, verkopen de huidige ondernemers ook verschillende belegde broodjes, koffie, gebak en verschillende non-alcoholische dranken. Om ter plaatse te nuttigen of om mee te nemen. Het bedrijf heeft op dit moment 20 zitplaatsen binnen en 20 zitplaatsen op het terras. De capaciteit aan zitplaatsen is, afhankelijk van het te voeren concept, uit te breiden.

Naast het huidige concept leent dit object zich prima voor een lunchroom en/of coffee-corner. Overige concepten zijn bespreekbaar.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 110.000,–
Huurprijs: € 14.400,– per jaar, excl. BTW

Meer informatie:
IBG Van de Weerd Horecamakelaardij
Voor het verkoopmemorandum of een bezichtiging neemt u contact op met Ingmar Bokma of Stijn Timmermans: 030-2345080, of per mail: horeca@vdweerd.nl.

Voor de originele advertentie met meerdere foto’s kijkt u op onze site.

________________________________

Modern restaurant te Utrecht

Volledig ingericht en goed geoutilleerde horecabedrijfsruimte waar een ondernemersstel vandaag of morgen aan de slag kan. Een nieuwe naam en uw restaurant is geboren!

HorecaTern discreet

Algemene informatie:
In het centrum van Utrecht bieden wij deze horecabedrijfsruimte aan waar al lange tijd op hoog niveau wordt gekookt. Het restaurantgedeelte geeft plaats voor circa 55 gasten en op het terras zijn 16 zitplaatsen te creëren.

De locatie is goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. In de straat kan men tegen betaling parkeren. Tevens is er in de omgeving voldoende parkeergelegenheid. Het horecabedrijfspand is goed zichtbaar, herkenbaar en bereikbaar.

Financiële informatie:
Vraagprijs inventaris: € 100.000,–
Huurprijs onroerende zaak: € 36.000,– per jaar, excl. BTW

Meer informatie:
IBG Van de Weerd Horecamakelaardij
Voor het verkoopmemorandum of een bezichtiging neemt u contact op Stijn Timmermans: 030-2345080, of per mail: horeca@vdweerd.nl.

Voor de originele advertentie kijkt u op onze site.

_________________________________

Mooi pand in het centrum van Oud-Beijerland te koop!

Dit representatieve pand is gelegen in het centrum, Peperstraat 6, van Oud-Beijerland en omvat een horecabedrijfsruimte met een bovenwoning op een perceel van circa 215m2. De Peperstraat staat bekend als de horecastraat van Oud-Beijerland en maakt die naam waar met diverse horecagelegenheden zoals: ’Café Het Hart, Café Me Moeder, restaurant Water & Vuur en eetcafé De Zevende Hemel.

Peperstraat 6

Indeling:
Op de begane grond vindt zich de horecabedrijfsruimte met entree, restaurant, bar, toiletgroepen, nooduitgang, diverse opslagruimten, keuken en haal. Daarnaast is er een entree op de begane grond ten behoeve van de bovenwoning. De bovenwoning is voorzien van een woonkamer met openkeuken, drietal slaapkamers, badkamer, werkruimte en een berging.

Begane grond:
– Restaurant (95m2)
– Keuken (19m2)
– Opslag (21m2)

Verdieping:
– Woonkamer (43m2)
– Slaapkamers (9m2, 11m2, 11m2)
– Badkamer (8m2)
– Overige (17m2)

Bovengenoemde vierkante meters zijn slechts een indicatie en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Financiële informatie:
Vraagprijs onroerende zaak: € 349.000,– k.k.

Meer informatie?
IBG Van de Weerd Horecamakelaardij
Voor het verkoopmemorandum of een bezichtiging neemt u contact op Stijn Timmermans: 030-2345080, of per mail: horeca@vdweerd.nl.

Voor de orginele advertentie met meerdere foto’s kijkt op onze site.

_______________________________

Zo goed als nieuw: nette zaak op toplocatie in Utrecht!

In hartje Utrecht bieden wij deze nette horecazaak aan. Het bedrijf is gevestigd in een zeer drukke straat nabij een bekend plein in Utrecht. Het bedrijf is geschikt voor uiteenlopende concepten. Door het hoge aantal passanten leent het zich perfect voor dagexploitatie. Maar ook een café of restaurant, eventueel in combinatie met een dagzaak, behoren tot de mogelijkheden.

HorecaTern discreet

Algemene informatie:
Het horecabedrijf richt zich op dit moment voornamelijk op het winkelend publiek. Dit is terug te zien in een toegankelijke lunchkaart. In combinatie met de onlangs vernieuwde inrichting is het hier goed toeven. Het bedrijf heeft een vloeroppervlak van circa 150 m2. Het terras biedt plaats aan ongeveer 40 gasten. 

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 150.000,–
Huurprijs onroerende zaak: € 50.000,– per jaar exclusief BTW

Meer informatie?
IBG Van de Weerd Horecamakelaardij
Voor het verkoopmemorandum of een bezichtiging neemt u contact op met Stijn Timmermans of Ingmar Bokma: 030-2345080, of per mail: horeca@vdweerd.nl.

Voor de originele advertentie kijkt u op onze site

_______________________________

    VAN DE WEERD FELICITEERT

_______________________________

Eten bij Mij, Amsterdam
Eind maart heeft Van de Weerd Horecamakelaardij restaurant ‘Eten bij Mij’ aan de Albert Cuypstraat in Amsterdam succesvol overgedragen. Ingmar Bokma feliciteert Michiel Stoffels met de verkoop en wenst de exploitanten van het nieuwe Vietnamese restaurant ‘Pho 91’ alle goeds! Eind mei opent Pho 91 naar verwachting haar deuren.

Ridderhofstad Den Engh, Leidsche Rijn
De verkoop van de compleet gerenoveerde Ridderhofstad Den Engh is beklonken. Begin maart hebben Stichting Portaal en Groenwest de sleutel overhandigd aan de nieuwe eigenaren. Wie dat zijn blijft nog even geheim. Wij willen de opdrachtgevers bedanken voor de prettige samenwerking en wensen de nieuwe ondernemers veel succes in dit prachtige monument.

SONY DSC

Kloosterhoeve, Harmelen
Graag feliciteren wij de Utrechtse horecaondernemers Bas en Arne Flantua met de succesvolle verkoop van ‘Brasserie Banqueting de Kloosterhoeve’. Op 1 april 2014 is de Kloosterhoeve in handen gekomen van ‘De Vrienden Van De Kloosterhoeve’.

IMG_0921 test

Van de Weerd Horecamakelaardij is ervan overtuigd dat de ondernemersgroep in staat is om de constante, hoge kwaliteit van de afgelopen jaren door te zetten in de toekomst. Succes!

Hotel Lucullus, Leerdam
Eind februari ging de kogel door kerk: Hotel Lucullus is verkocht. Hiermee komt er een eind aan meer dan tien jaar gepassioneerd ondernemerschap voor de heer Hendriks en mevrouw van den Wijngaard.

 Stijn Timmermans heeft de verkoop van begin tot eind begeleid. Hij feliciteert de ondernemers met de verkoop en wenst mevrouw Visscher-Koenders veel geluk met de voortzetting van dit mooie hotel.

_______________________________

     NIEUWS

_________________________________

Hotelkamer reserveren met Google Glass

google_glass_lenses_sg_02-820x420

De eerste hotelreserveringsapp voor de Google Glass komt eraan. De applicatie biedt gebruikers van de technobril de mogelijkheid om een geschikt hotel te vinden in de buurt.

De app heet ‘Hotel Near Me’ en wordt ontworpen door Destinia in samenwerking met Glob3Mobile. Via de app kunnen gebruikers van de bril door een lijst met hotels bladeren en ze filteren op prijs. Met een eenvoudige klik op de bril is het mogelijk om informatie over het hotel te lezen.

Via de bril kunnen gebruikers een kamer reserveren waarna Google Glass de gast via de bril naar het hotel leidt. Volgens experts gaat het om een revolutie in toerisme. De app wordt momenteel getest bij Google in afwachting van de definitieve goedkeuring.

Nog voor de app goed en wel in gebruik is, wordt er al gesproken over nieuwe mogelijkheden. Zo moet het in de toekomst mogelijk worden om zoekopdrachten te verfijnen en om te werken met spraakopdrachten.

(Bron: Missethoreca)