Horecatern 15 februari 2013

Beste Horecaternlezers,

Alstublieft! Een nieuwe Horecatern met weer een aantal interessante horecaobjecten. Zit er iets bij van uw gading? Neem dan contact op! Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl

Hartelijke groet!

Horecatern

Bas Vanhijfte
algemeen directeur

_________________________________

Vergeet u niet onze app te downloaden?

app.

_________________________________

VAN DE WEERD SELECTEERT

_________________________________

Paviljoen in het Noorden van het land

Algemene informatie
Dit veelzijdige bedrijf bestaande uit een café en a la carte restaurant is gelegen op een bijzonder mooie locatie. Tevens heeft het paviljoen ook het voordeel dat veel gasten van het nabijgelegen bekende vakantiepark het paviljoen weten te vinden.

Het café en restaurant beschikken gezamenlijk over de capaciteit om circa 125 gasten te kunnen ontvangen. Indien het weer het toelaat kan het terras eveneens in gebruik genomen worden. Hierdoor worden er op de begane grond 100 extra zitplaatsen gecreëerd terwijl op de eerste verdieping nog eens een terras aanwezig is voor circa 40 personen.

Tevens beschikt het pand over een kantoorruimte op de tweede verdieping, een volledige ingerichte keuken, tweetal toiletgroepen en een opslagkelder. Het bedrijf hanteert een wintersluiting in de periode van oktober tot en met februari, gedurende deze periode openen ze alleen voor grotere partijen.

Financiële informatie
Vraagprijs registergoed     € 480.000 k.k.
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 135.000

Meer informatie?
Interesse? Voor het ontvangen van een brochure of het maken van een afspraak voor een bezichtiging neemt u contact op met Stijn Timmermans via 030-2345080 of horeca@vdweerd.nl. Hij wisselt graag met u van gedachten!

_________________________________

Moderne horeca in een historisch jasje; de Proosdij

buiten

Algemene informatie
Dit onvergelijkbare horeca en party etablissement is gelegen in het hart van de Zwolse binnenstad aan het Bethlehems Kerkplein, in de gelijknamige kerk. De Proosdij legt zich toe tot de organisatie van feesten en partijen variërend van trouwerijen tot bedrijfsfeesten.

Door de unieke locatie weet het bedrijf zich in positieve zin te onderscheiden van andere locaties en heeft het een groot marktaandeel kunnen veroveren, zodoende is de Proosdij een begrip in Zwolle en omgeving.

Bedrijfsinformatie
Het bedrijf beschikt over toiletgroepen, opslagruimte, keuken, bar en garderobe. De locatie biedt een scala aan mogelijkheden voor een gedreven ondernemer.

Bereikbaarheid
Met de auto kan er in de dichtbij gelegen parkeergarages geparkeerd worden en ook met het openbaar vervoer is het horeca etablissement goed te bereiken. Het Centraal Station is gelegen op tien minuten loopafstand, bushalte Sassenpoort is gelegen op 200 meter.

Financiële informatie
Onroerende zaak €  1.350.000,– k.k.
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 100.000,–
Totaal  € 1.450.000,–

Huurprijs € 110.000,– per jaar, excl. BTW

Meer informatie?
Voor een uitgebreid en volledig verkoopmemorandum kunt u telefonisch contact opnemen met de heer S. Timmermans via 030-2345080, of per mail naar e-mailadres: horeca@vdweerd.nl.

Kijkt u ook eens op onze website voor meer informatie:

_________________________________

NIEUWS

__________________________________

‘Heerlijk10Daagse 2013 start 7 mei’

001_food-image-1027913

De eerste editie van de Heerlijk10Daagse van 2013 is van 7 tot en met 16 mei Reserveren voor de actie die vorig jaar het debuut beleefde, kan vanaf 20 april.

De Heerlijke10Daagse is van 7 tot en met 16 mei 2013. Tijdens de actie kunnen gasten bij deelnemende restaurants voor een vaste menuprijs eten. Voor een driegangen diner is dit 25 euro, voor een driegangen lunch is de prijs 20 euro. Restaurants met een Michelinster mogen een toeslag vragen van 10 euro. Het is nog niet bekend hoeveel en welke restaurants meedoen aan de eerstvolgende editie van deze actieweek.

De lancering van de actieweek begin vorig jaar werd gezien als een aanval op  de Restaurantweek van Diningcity. Een al bestaande restaurantactie waarop de Heerlijk10Daagse is gebaseerd.
(Bron: MissetHoreca)