Horecatern 16 juli 2013

Beste Horecaternlezers, Alstublieft! Een nieuwe Horecatern met weer een aantal interessante horecaobjecten. Zit er iets bij van uw gading? Neem dan contact op! Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl

Hartelijke groet!

Horecatern

Bas Vanhijfte
algemeen directeur

_________________________________

Vergeet u niet onze app te downloaden?

app. 

   ________________________________

VAN DE WEERD INNOVEERT

   _________________________________

a

Sinds korte tijd bent u 24/7 welkom op ons virtuele kantoor:
http://goo.gl/maps/H7etP

_________________________________

VAN DE WEERD INNOVEERT

_________________________________

Te huur: Het Gouden Huis in Houten

Dit object op een A1-locatie in Houten (Het Rond) is te huur. Door het omliggende winkelaanbod is het aantal passanten hoog.

Het stijlvolle bedrijfspand van in totaal zo’n 350 vierkante meter – verdeeld over drie verdiepingen – kan circa 150 personen huisvesten. Daarnaast ligt er voor het bedrijf een uitnodigend terras voor 100 personen. De huidige inrichting van het object  is strak met een hoogwaardige afwerking, de raampartijen zorgen voor een lichte en ruimtelijke indruk.

Houten

Huurvoorwaarden:
Voorwaarden worden vastgelegd in een huurcontract conform het ROZ-model Winkelruimte 7:290 in overleg met verhuurder. De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd en voor, of bij, ondertekening van het huurcontract dient huurder een bankgarantie af te geven ter grootte van een volledige kwartaalbetaling inclusief BTW.

Financiële informatie:
Huurprijs onroerende zaken: € 55.000,– per jaar, exclusief BTW.
Overname inventaris in overleg (niet noodzakelijk), afhankelijk van de wens van huurder.

Meer informatie:
IBG Van de Weerd Horecamakelaardij
Voor het verkoopmemorandum of een bezichtiging neemt u contact op met Bas Vanhijfte: 030-2345080, of per mail: horeca@vdweerd.nl.

________________________________

 Toplocatie in Apeldoorn met sterk stijgende omzetcijfers!

Op hét horecaplein van Apeldoorn hebben wij Eetcafé Het Sas in de verkoop gekregen. Wegens omstandigheden is de huidige eigenaar genoodzaakt op korte termijn een exploitant te vinden die de zaak wil overnemen.

Bij binnenkomst valt gelijk de ruimte in het eetcafé op. Verspreid door de zaak zijn 60 zitplaatsen en op het terras is plaats voor 40 gasten. Aan de linkerkant in de zaak bevindt zich de bar met een aantal barkrukken. Tegenover de bar is de ruime keuken voorzien van alle denkbare moderne apparatuur. Achterin de zaak zijn twee gescheiden toiletgroepen. Naast de toiletgroepen loopt een gang naar de achterkant van het pand, waar een aantal opslagruimtes en een kantoor zitten. Ook zijn hier de ruime spoelkeuken en een aantal inloopkoelingen ondergebracht.

Apeldoorn

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsinventaris: € 48.500,–
Huurprijs: € 36.000,– per jaar, exclusief BTW.

Aanvaarding is per direct mogelijk en wij staan open voor onderhandelingen omtrent de overnamesom.

Meer informatie:

IBG Van de Weerd Horecamakelaardij
Voor het verkoopmemorandum of een bezichtiging neemt u contact op Stijn Timmermans: 030-2345080, of per mail: horeca@vdweerd.nl.

Voor de originele advertentie met meerdere foto’s kijkt u op: http://bit.ly/13DhdEF.

_________________________________

Veelzijdige horecabedrijfsruimte in Hattem!

Aan het plein in de stad komt dit veelzijdige horecabedrijfspand uitstekend tot zijn recht. Het huidige horecabedrijf, in het prachtige, goed onderhouden pand beschikt over 52 zitplaatsen, een zaaltje voor besloten bijeenkomsten met 20 zitplaatsen en een kleine gewelfkelder met bar. Het terras op het plein heeft ruim 100 zitplaatsen.

Ook herbergt het pand een bovenwoning met een ruime woonkamer met uitzicht over het plein, een grote gescheiden keuken, drie slaapkamers en een zolderruimte. De horecabedrijfsruimte is per 1 april 2014 beschikbaar.

Hattem

Financiële informatie:
Huurprijs bedrijfspand: € 60.000,– per jaar, exclusief BTW.

De bovengelegen woning is bij de huurprijs inbegrepen. De aanwezige bedrijfsinventaris is in overleg over te nemen.

Meer informatie:
IBG Van de Weerd Horecamakelaardij
Voor het verkoopmemorandum of een bezichtiging neemt u contact op Stijn Timmermans 030-2345080, of per mail: horeca@vdweerd.nl.

Voor de originele advertentie met meerdere foto’s kijkt u op: http://bit.ly/12GtNMZ.

_______________________________

NIEUWS

_________________________________

Gerechten La Place in de scooter van New York Pizza

New York Pizza zit samen met La Place in één pand in Zoetermeer. De twee formules gaan van start onder hetzelfde dak in een pand aan de Westerschelde 366 in Zoetermeer. De locatie is zeven dagen per week geopend en er is plaats voor 24 gasten. Afhalen kan ook.

Nieuws

La Place en New York Pizza samen onder één dak, betekent ook dat de producten van beide formules gecombineerd kunnen worden in de bezorgscooter. Een lunch of diner van La Place kan zo samen afgeleverd worden met een Pizza van New York Pizza. De zaak is een combinatie van een New York Pizza Delivery met een La Place Express.

De franchisenemer van de pilot-store is Eqbal Mangal, die ook al een New York Pizza in Gouda onder zijn hoede heeft. In het combinatierestaurant kan de klant aan de linkerkant zijn La Place-bestelling en aan de rechterkant zijn New York Pizza-bestelling afhalen. De bezorgbrommers, die de bestellingen bezorgen zijn voorzien van logo’s van beide formules.

New York Pizza directeur Philippe Vorst: ‘Bezorging van een verse lunch of diner thuis en op het werk is uniek in Nederland. Met deze samenwerking zijn we eigenlijk in één klap de goedkoopste cateraar.’ De combinatie La Place-New York Pizza is ook aangesloten bij Thuisbezorgd.nl.

De nieuwe locatie is zeven dagen per week geopend en biedt plaats aan 24 personen. In het weekend van 11 juli is de feestelijke opening.

(Bron: MissetHoreca)

__________________________________

 

‘’Bas Vanhijfte over beleggen in Fletcher hotels (RTL Businessclass)’’

Op 19 april sprak Van de Weerd Horecamakelaardij met Harry Mens over de markt van hotelvastgoed in het algemeen en over lucratief beleggen in verhuurde Fletcher hotels.

Bas Vanhijfte bespreekt in de aflevering de mogelijkheden van succesvol beleggen met goed rendement in Nederlandse hotels. Hoe hebben Nederlandse hotels tot nu toe de crisis doorstaan en wat zijn de voor- en nadelen van beleggen in hotels? Wat zijn de vooruitzichten en wat kan een belegger verwachten bij Fletcher Hotels?

Voor wie het gemist heeft, hieronder de link naar het fragment uit Business Class:

http://www.business-class.nl/nl/uitzendingen/video/q/onderwerp/van_de_weerd_horecamakelaardij