Horecatern 16 november 2012

Beste Horecaternlezers,

Alstublieft! Een nieuwe Horecatern met weer een aantal interessante horecaobjecten. Zit er iets bij van uw gading? Neem dan contact op! Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl

Hartelijke groet!

zw.154.163.2.0046

Bas Vanhijfte
algemeen directeur

_________________________________

Logo

‘Als zoete broodjes: de Horeca NL App!’

Al 400 keer gedownload voor iPhone en al 200 keer voor Android: Horeca NL is een instant succes! Ook graag altijd het laatste horecanieuws en ’s lands horeca-aanbod op zak? There is an App for that! Download de app vandaag nog:

App_Store_Badge_EN

https://itunes.apple.com/nl/app/horeca-nl/id564739040?mt=8&ls=1

google-play-logo1

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.mobielbekeken.vdweerd&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsIm5sLm1vYmllbGJla2VrZW4udmR3ZWVyZCJd

_________________________________

VAN DE WEERD SELECTEERT

_________________________________

‘Gezellig eetcafé in centrum van studentenstad Utrecht’

bar

Gelegen op een absolute zichtlocatie in het centrum van Utrecht. Nabij diverse horecagelegenheden en winkels, aan een bekende Utrechtse straat.

Dit eetcafé is zeer toegankelijk en richt zich voornamelijk op studenten. Uiteraard is iedereen welkom! Het bedrijf beschikt over sfeervol restaurantgedeelte, gezellig cafégedeelte, diverse opslagruimten, toiletgroep en een bedrijfskeuken.

Stabiele omzet met een prima bedrijfsresultaat!

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 199.500,–
Huurprijs €   20.000,– per jaar, excl. BTW

Voor meer informatie:
Interesse? Voor het ontvangen van een brochure of het maken van een afspraak voor een bezichtiging neemt u contact op met Joey Hehamahua via 030-2345080 of horeca@vdweerd.nl.

Kijkt u ook eens op onze website voor meer informatie:

_________________________________

‘Unieke kans: Brasserie te koop!’

P1200868

Deze brasserie is gelegen in de razend populaire Woonboulevard Utrecht. Grote namen zoals IKEA, Leen Bakker, Carpetright en Beter Bed zijn gevestigd op deze woonboulevard.

Algemene informatie
Te midden van deze giganten bevindt zich brasserie/cafetaria ’t Parkhuys. De brasserie heeft een warme uitstraling en concentreert zich op de bezoekers en medewerkers van de woonboulevard. Door de unieke combinatie van brasserie en cafetaria kan ’t Parkhuys iedereen bedienen.

Bedrijfsinformatie
Het restaurant beschikt over circa 80 zitplaatsen, toiletgroep, bar, opslagruimte, kantoor en terras (uitbreiding mogelijk). Het bedrijf biedt een scala aan mogelijkheden voor een gedreven ondernemer, er is geen overname van personeel en een nieuwe ondernemer kan op zeer korte termijn starten.

Bereikbaarheid
Het restaurant is uitermate goed bereikbaar met de auto (A12) en openbaar vervoer (5 minuten van Centraal Station). In de directe omgeving is er ruimschoots parkeergelegenheid.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie   €   95.000,– per jaar, excl. BTW
Huurprijs €   148.000,–

Meer informatie?
Voor een uitgebreid en volledig verkoopmemorandum kunt u telefonisch contact opnemen met de heer S. Timmermans op telefoonnummer 030-2345080, of per mail naar e-mailadres: horeca@vdweerd.nl.

Financiële gegevens
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 85.000,–
Huurprijs per jaar € 38.000,– (exclusief BTW)

____________________________

NIEUWS

__________________________________

‘Hotels in noorden Nederland beter beoordeeld’.

Nederlanders beoordelen hotels na een verblijf in noordelijk gelegen provincies hoger dan hotels in het westen van het land. Overijssel en Friesland scoren het hoogst met gemiddeld een 8. Over hotels in Noord-Holland zijn boekers het minst tevreden.

Het verschil in de beoordelingen blijkt uit ruim 185.000 beoordelingen van consumenten die een verblijf hebben geboekt op HotelSpecials.nl. Opvallend is dat de hotelbeoordelingen per provincie aantoonbaar verschillen.

Het meest tevreden zijn boekers over hun hotelverblijf in Overijssel – waaronder Hengelo – en Friesland met plaatsen als Leeuwarden en Sneek. Vooral de klantvriendelijkheid wordt hier geprezen.

Meeste kritiek op comfort kamers
Daarentegen vallen de beoordelingen in de Randstad minder hoog uit. De grote steden Amsterdam en Rotterdam zorgen voor een beduidend lager gemiddelde. De meeste kritiek wordt geuit over het comfort van de kamer.

Belgisch Limburg best beoordeeld
In België is Limburg de provincie die de meeste kwaliteitshotels levert tijdens een zogeheten kortwegvakantie. Met een 8,3 als gemiddelde, gebaseerd op alle beoordelingen van de 23 hotels, worden de cijfers van de Nederlandse provincies overstegen. Limburg heeft deze score te danken aan de ligging en gastvrijheid van de hotels.

Remco Hofstede, directeur van HotelSpecials.nl, legt uit dat de beoordelingen worden gebruikt om de beste hotels aan te kunnen bieden. ‘Door de feedback van onze boekers leren wij welke hotels het meest worden gewaardeerd.’

(Bron: MissetHoreca)

Het nieuwe HMN Magazine is uit!
Er is weer een nieuw HMN Magazine boordevol nieuwe objecten!
Ook het magazine ontvangen? Stuur een mail met uw naam en adresgegevens naar horeca@vdweerd.nl en wij sturen u er zo spoedig mogelijk een toe!