Energielabels

Horecatern 22 Augustus 2014

Beste Horecaternlezers, Alstublieft! Een nieuwe Horecatern met weer een aantal interessante horecaobjecten. Zit er iets bij van uw gading? Neem dan contact op! Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl

Hartelijke groet!

Horecatern

Bas Vanhijfte
algemeen directeur

_________________________________

Vergeet u niet onze app te downloaden?

app.

________________________________

VAN DE WEERD INNOVEERT

_________________________________

a

U bent 24/7 welkom op ons virtuele kantoor: http://goo.gl/maps/H7etP

_________________________________

VAN DE WEERD SELECTEERT

_________________________________

Prachtig Hotel-Restaurant in toeristisch Drenthe

dinner05

Omschrijving:
Dit mooie hotelbedrijf is gelegen aan een karakteristieke brink in een toeristisch dorp in Drenthe. Het hotel beschikt over circa 20 – al jaren door verschillende zoekmachines hoog gewaardeerde – hotelkamers, een aangename lounge voor een kopje koffie of een aperitief, een klasse à la carte restaurant en enkele zalen. Door het dorp lopen vele fiets- en wandelroutes door uitgestrekte bossen of een landschap met kronkelende riviertjes en prachtige vergezichten.

Financiële informatie
Omzet (excl. BTW) circa € 1.100.000,–

Overname onroerende zaken, inventaris en goodwill.
Vraagprijs totaal € 1.750.000,– k.k.

Interesse gewekt?
IBG Van de Weerd Horecamakelaardij
Voor het verkoopmemorandum of een bezichtiging neemt u contact op met Bas Vanhijfte 030-2345080, of per mail: horeca@vdweerd.nl.

________________________________

Oudegracht aan de Werf 125 UTRECHT, Centrum

In het hartje van het centrum en tevens aan de Oudegracht van Utrecht mogen we Bar-Restaurant “LIVE” aanbieden. Een unieke kans voor een gedegen restaurateur die vandaag of morgen kan beginnen!

live

Bar-Restaurant “LIVE”, het vroegere ”De Beleving”, is een veelzijdig bedrijf dat wordt geëxploiteerd als restaurant met eveneens de mogelijkheid om gezellig te borrelen. Het restaurant biedt een gelegenheid bij uitstek om onder genot van live muziek te genieten van een kwalitatief uitstekend diner. Het horecabedrijf bevindt zich zowel aan de gracht als in het winkel- en horecagebied van Utrecht. Hierdoor is de dagelijkse passantenstroom zeer hoog.

Het bedrijf is enige tijd geleden volledig gerestyled wat resulteert in het feit dat de nieuwe horecaondernemer direct van start kan gaan. In de verkoopruimte is er ruimte voor circa 125-150 zitplaatsen. Het gezellige terras, met twintig zitplaatsen, is gelegen aan de levendige gracht en is daarmee een heerlijke plek om bij lekker weer te vertoeven.

Financiële informatie
Actuele huurprijs: € 85.000,– per jaar, excl. BTW
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 195.000,–

Interesse gewekt?
IBG Van de Weerd Horecamakelaardij
Voor het verkoopmemorandum of een bezichtiging neemt u contact op met Ingmar Bokma of Stijn Timmermans 030-2345080, of per mail: horeca@vdweerd.nl.

________________________________

Sfeervol restaurant ‘Van Harte’ te koop!

Dit sfeervolle restaurant in Zeist is gelegen aan de gezellig drukke Steynlaan waardoor het optimaal profiteert van de passantenstroom.

van harte

Van Harte voldoet aan alle denkbare eisen en biedt diverse mogelijkheden voor een gezonde bedrijfsexploitatie, zoals de huidige ondernemers al jaren bewijzen.

In het restaurant beschikt Van Harte over een ruime capaciteit. Met open keuken en grote bar die een aangename en gastvrije relatie met de gasten faciliteren. Het is fris en modern ingericht en door de ruime serre met terras is het er in ieder seizoen uitstekend vertoeven. Ideaal voor een smakelijke lunch of diner maar ook voor een aangename borrel. Goed om te weten: vanuit het restaurant is de (wijn)kelder gemakkelijk te bereiken, deze ruimte kan ook als opslagruimte dienstdoen.

Boven het horecabedrijf bevindt zich een ruime woning, met een zelfstandig entree. De woning wordt momenteel verhuurd, de maandelijkse huurinkomsten (€ 800,–) zijn ten gunste van de exploitant.

Financiële informatie
Actuele huurprijs*: € 30.000,– per jaar, excl. BTW
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 145.000,–

* inclusief bovenwoning

Van harte geïnteresseerd?
Neem voor een verkoopmemorandum of een bezichtiging contact op met Bas Vanhijfte via 030-2345080, of per mail: horeca@vdweerd.nl.

_______________________________

VAN DE WEERD FELICITEERT

_______________________________

IJssalon Nostimo, Utrecht
Ingmar Bokma en Stijn Timmermans van Van de Weerd Horecamakelaardij hebben Marina Wastopoulos begeleid bij de verkoop van ijssalon Nostimo gelegen op de Plantage in Utrecht. Zij kijken terug op een prettige samenwerking met de koper, verkoper en verhuurder. Op 5 augustus 2014 heeft er een feestelijke opening plaatsgevonden van ijssalon/lunchroom ’t Pleintje. Wij wensen meneer en mevrouw Blokker alle succes toe in hun avontuur!

_______________________________

NIEUWS

________________________________

Amsterdamse horeca opgelet!
Van de Weerd Horecamakelaardij is zoals bekend al ruim 23 jaar landelijk actief. Wouter Toes concentreert zich als adviseur horecabedrijven namens ons daarbij onze hoofdstad, waar de horeca volop leeft. Van gezellige (eet)cafés op de hoek tot de meest trendy restaurants en van de luxueuze hotels tot happening clubs.

iamsterdam1

Bent u van plan uw horecabedrijf in Amsterdam te verkopen? Of andersom, wilt u met oriëntatie op Amsterdam worden opgenomen in ons zoekersbestand? Neem contact op met 030 – 234 5080 of mail naar horeca@vdweerd.nl Wouter komt graag een keer vrijblijvend langs om de diverse mogelijkheden te bespreken!

________________________________

Fletcher biedt gasten fluisterstil vervoer

Gasten van Fletcher kunnen tijdens hun verblijf naast fietsen en e-bikes, binnenkort ook gebruik maken van Qugo’s. Deze fluisterstille, elektrische voertuigen beschikken over een elektromotor en passen volgens beide partijen goed bij de natuurlijke omgeving waarin Fletcher Hotels zich bevinden.

fletcher

De opvallende Qugo is uitgerust met een elektromotor als aandrijving en een Lithium batterij in het frame als energiebron. Hiermee haalt de Qugo een snelheid van 25 kilometer per uur en een afstand van 30 kilometer op een volle batterij.
Ideaal vervoermiddel
Mede-oprichter Jan Willem Schoenmakers van de Qugo is blij met de samenwerking met Fletcher Hotels. ‘Fletcher heeft 63 hotels op de mooiste plekjes van Nederland, die vragen om bezocht te worden. De Qugo is hiervoor het ideale vervoermiddel. Simpel te bedienen, stil en met een behoorlijke en toch relaxte snelheid.’
Huizen
Inmiddels rijden de eerste Qugo’s al rond bij Fletcher Hotel Nautisch Kwartier in Huizen. In de loop van 2014 zullen meer Fletcher Hotels worden uitgerust met Qugo’s.
(Bron: Missethoreca)

________________________________

La Place serveert Lowlands-bezoekers broodje meelworm
Een bord met daarop in grote letters UITSMIJTER geschreven geeft nog niets weg over het verrassingsmenu van de La Place eettent op het Lowlandsterrein. Hongeri-ge festivalbezoekers die de menukaart van dichtbij lezen, schieten dan ook snel in de lach als zij zien dat er meelwormen op de kaart staan. De gefrituurde meelwor-men worden gebruikt als topping op de verschillende broodjes aanbiedt, maar wor-den ook los in bekertjes verkocht. Hoewel een enkeling zich aan het spannende broodje waagt, houden de meeste bezoekers het op een proefexemplaar en een goed glas water.
In de meeste werelddelen is het heel normaal om insecten te eten. In Nederland zijn daarentegen de meelwormen, sprinkhanen en bijen nog niet zo populair. En dat terwijl het eten van insecten wordt gezien als een bijdrage aan een duurzamere wereld. Voor het kweken van insecten is een stuk minder landbouwgrond nodig. Daarbij zijn insecten rijk aan eiwitten en vitaminen. Goede redenen voor La Place om hun klanten op Lowlands eens kennis te laten maken met de meelworm.

La-Place-logo-groene-letters

Gebakken eitje
‘Je kunt de smaak en textuur van de gefrituurde meelworm het beste vergelijken met de buitenkant van een gebakken eitje’, aldus een verkoopster van de La Place. Hongerige klanten maakten daarbij ook nog de associatie met patat, noten en chips.

De meelworm is voor La Place geen product om in het vaste assortiment op te nemen. Lowlands is voor de keten vooral een plek om jonge enthousiaste mensen iets nieuws te laten proberen. Nog een tip van een van de bezoekers was in ieder geval: ‘Als ze de meelwormen zouden kruiden met sweet chili, dan zou ik zeker een schaaltje opeten
(Bron: Ad.nl)