Horecatern 22 december 2010

Wij wensen u namen Van de Weerd Horecamakelaardij een fijne kerst en een gezond 2011!!!

Alstublieft: alweer een kersverse Van de Weerd Horecatern! De Nieuwsbrief boordevol tips en wetenswaardigheden waarmee we u op de hoogte houden van interessante ontwikkelingen in de branche. Ook leest u het laatste nieuws over Makelaar Horeca Van de Weerd Horecamakelaardij.

Veel leesplezier!

 BasVanhijfte2007aangepast2
Bas Vanhijfte
algemeen directeur   


 

VAN DE WEERD SELECTEERT 


Horecabedrijfsruimte Utrecht

 

 

tafel gedekt (2)

Aan de Jan van Scorelstraat 26, op een steenworp afstand van het populaire Wilhelminapark, hebben wij een horecaruimte in de verhuur gekregen ter grootte van circa 148 m2. Het object wordt casco opgeleverd en is te huur met bestemming Horeca D. Voor de juiste ondernemer is dit de ideale omgeving voor het starten van een horecabedrijf.

Financiële informatie:
Huurprijs per jaar € 39.500,– (excl.BTW)
Eerste huurjaar vrij van huur.

Voor meer informatie:
Fleur van den Berg  

Café De Muizenval te Arkel

DSC08014

Café De Muizenval is een bekende trekpleister in Arkel en omgeving. Het café bestaat sinds 1977 en kent een groot aantal stamgasten. 

Het bedrijf beschikt over een cafégedeelte met klein terras aan de voorzijde, bar, toiletgroep, opslagruimte en een kleine kelder. Aan de achterzijde van het café bevindt zich een geheel verbouwde cafetaria dat is verhuurd.

Uitstekend bedrijfsresultaat!

Financiële informatie:
Vraagprijs registergoed en bedrijfsexploitatie € 270.000,–
Te ontvangen huur cafetaria € 17.000,–

Voor meer informatie:
Joey Hehamahua

GEZOCHT :

Horecalocaties voor Mexicaans restaurantconcept


Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar aantrekkelijke horecalocaties om zijn Mexicaanse restaurantconcept verder uit te breiden in Nederland. We zijn geïnteresseerd in grootschalige horecabedrijven of groepen bedrijven ter overname die voldoen aan de volgende criteria:

– De locatie is gelegen in het centrum van een grote stad of in een regio met een verzorgingsgebied van circa 80.000 inwoners of meer
  (bijvoorbeeld vrijstaande locaties  met parkeermogelijkheden).
– De locatie heeft een oppervlakte van minimaal 250 m2.
– De locatie heeft een potentiële omzet van minimaal € 1.000.000,–

Voor meer informatie:
Bas Vanhijfte


VAN DE WEERD FELICITEERT ONZE NIEUWE MAKELAAR


Graag stellen wij u voor aan onze nieuwe medewerkster:
Fleur van den Berg: adviseur horecabedrijven, sinds november 2010 werkzaam bij Van de Weerd Horecamakelaardij.
 Fleur van den Berg foto

Fleur ontwikkelde al vroeg haar liefde voor de horeca. Gedurende de afgelopen tien jaar werkte zij voor vele horecabedrijven in de provincie Utrecht.
Tijdens haar HBO studie Makelaardijleer o.g. deed zij werkervaring op bij zowel een bedrijfsmakelaar als een woningmakelaar. Hier leerde ze de fijne kneepjes van het makelaarsvak en ondervond het grote verschil tussen de woningmarkt en het commerciële vastgoed. Na afronding van haar studie heeft ze een prachtige wereldreis gemaakt. Terug in Nederland besloot ze haar liefde voor de horeca en de kennis van haar opleiding met elkaar te combineren. “Het is geweldig dat ik als horecamakelaar aan het werk ben. Door de combinatie van mijn theoretische kennis van het makelaarsvak en praktijkervaring uit de horeca voel ik mij bij Van de Weerd Horecamakelaardij perfect op mijn plek.” Fleur richt zich met name op het bemiddelen en adviseren bij aan- en verkoop van horecabedrijven in Zuid-Holland en Midden- Nederland.

Momenteel is Fleur bezig met de studie NVM-SOM. 


Van de Weerd Horecamakelaardij wenst u fijne feestdagen en een (vast)goed Nieuwjaar!


nieuwjaar

Ook in het nieuwe jaar zijn wij u (weer) graag van dienst bij aankoop, verkoop, huur, verhuur of taxatie van uw horecabedrijf/pand.  Wij kijken met een goed gevoel terug op 2010: ondanks de economische turbulente tijden hebben wij voor onze opdrachtgevers mooie deals tot stand gebracht. Wij willen onze opdrachtgevers bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen in 2010 en kijken samen met u uit naar een succesvol 2011!

DSC08353