Horecatern 24 augustus 2012

Beste Horecaternlezers,

Alstublieft! Een nieuwe Horecatern met weer een aantal interessante horecaobjecten. Zit er iets bij van uw gading? Neem dan contact op! Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl

Hartelijke groet!

bas_vanhijfte1-150x150

Bas Vanhijfte
algemeen directeur

_________________________________

VAN DE WEERD SELECTEERT

_________________________________

In prijs verlaagd! Café/Restaurant (Hoofdweg 215) te Loenen (GLD)

Loenennb.JPG

Dit vrijstaande jaren ’30 pand herbergde voorheen een café/ restaurant met op de eerste verdieping een bovenwoning. Het pand is uitermate geschikt voor een pannenkoeken-, wok- of wegrestaurant.

Momenteel is er geen exploitatie. Het perceel is ca. 1700 m2 groot. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

De indeling van het object is als volgt:

Begane grond
Entree, café/restaurant met toiletgroep, meterkast, keuken met spoelruimte, toegang naar kelder, terras met overkapping.

1e verdieping
Overloop, toilet, keuken, woonkamer, 2 slaapkamers, tussenkamer (in gebruik geweest als kantoor), badkamer.

Dit vrijstaande jaren ’30 pand herbergde voorheen een café/ restaurant met op de eerste verdieping een bovenwoning. Het pand is uitermate geschikt voor een pannenkoeken-, wok- of wegrestaurant.

Bereikbaarheid

Het pand – met parkeerplaats op eigen terrein – is gelegen op goede stand op de kruising met de N789 (Apeldoorn – Laag Soeren/Dieren).

Bijzonderheden

Het bedrijf is momenteel niet in gebruik.
Eventuele uitbreiding mogelijk na aanvraag gemeente.

Financiële informatie

Vraagprijs registergoed € 350.000,– k.k. (In prijs verlaagd!)

Meer informatie

Voor meer informatie of een uitgebreide brochure neemt u contact op met Joey Hehamahua: 030-2345080 of horeca@vdweerd.nl.

Kijkt u ook eens op onze website:

_________________________________

Gezocht: wijnbarexploitant voor een sfeervolle (wijn)kelder in Rotterdam

voorzijde entree

Voor het Entrepotgebouw ‘De Vijf Werelddelen’ in de Rotterdamse Entrepothaven zijn wij op zoek naar een wijnbarconcept. Door de Entrepothaven, die in 1879 in gebruik werd genomen, groeide Rotterdam in snel tempo uit tot één van de belangrijkste wereldhavensteden. Zo’n belangrijk gebied voor de stad verdient natuurlijk een prachtig horecaconcept.

Voor een exclusieve en luxe uitstraling is het gebied rondom de haven de afgelopen jaren flink gerenoveerd. De Vijf Werelddelen is van boven tot onder vernieuwd. In het hart van het gebouw hebben zich verschillende winkels gevestigd. Aan de buitenzijde, de havenzijde, zijn een aantal horecabedrijven gestart. Met succes!

Aan de havenzijde zijn nog enkele ruimtes beschikbaar, allen met een zeer ruime kelder. In het hoogseizoen heeft u de mogelijkheid om een terras – met uitzicht op de luxe haven – uit te stallenop de grote promenade die langs de buitenzijde van het gebouw loopt. De verschillende objecten hebben een entree op de begane grond, met een oppervlakte van 40 á 50 m². Een trap biedt toegang tot de sfeervolle kelders met oppervlaktes variërend tussen de 290 en 480 m².

Financiële informatie

De huurprijzen variëren van € 35.000,– tot € 52.500,– exclusief BTW.De objecten worden casco opgeleverd en aanvaarding per direct is mogelijk.

Meer informatie?

De huurprijzen variëren van € Voor meer informatie of een uitgebreide brochure neemt u contact op met Stijn Timmermans: 030-2345080 of horeca@vdweerd.nl. 

Kijkt u ook eens op onze website:

_________________________________

NIEUWS

__________________________________

‘Horeca remt groei payrolling’

De dalende werkgelegenheid remt ook de inhuur van personeel af via payrollconstructies. De Vereniging voor Payroll Ondernemingen (VPO) maakte vrijdag bekend dat de omzet in de payrollbranche in de eerste helft van dit jaar is gedaald met 6 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2011. Payrolling komt veel voor in de horeca.

De VPO zei eerder nog te verwachten dat de groep payrollers dit jaar zou groeien van 150.000 naar ongeveer 180.000 personen. Maar de brancheorganisatie gaat er nu vanuit dat het aantal flexwerkers dit jaar rond de 150.000 zal blijven schommelen.

Payrollers werken het meest in de horeca, bij de overheid en in het onderwijs. Volgens de VPO-woordvoerder is op dit moment een afname te zien in de horeca, maar lijkt de situatie bij de overheid en in het onderwijs redelijk stabiel. Verder wordt in het vervoer, de ICT-sector, de tuinbouw en dienstverlening ook behoorlijk vaak met payrollbedrijven gewerkt.

(Bron: ANP)