Horecatern 26 maart 2018

IJzersterke combinatie in casco horecaruimte (hotel/restaurant)


Op z’n twee kilometer van de Duitse grens in het pittoreske dorpje Ulft, komt zeer binnenkort een casco horecaruimte beschikbaar. Aan de ‘poort’ van Ulft aan de F.B. Deurvorststraat (2). Met op het gunstig gelegen terras een prachtig uitzicht over de Oude IJsel.

Topcombinatie

Naast de 250 m² horecabedrijfsruimte (BVO) is het ook mogelijk om het gehele pand te huren. Inclusief de zeven (op de verdiepingen gesitueerde) inpandige (hotel)appartementen.

Het bestemmingsplan staat toe om deze appartementen ‘short stay’ door te verhuren.

Dit casco horecabedrijfsobject ligt op een steenworp afstand van het centrum van Ulft, direct aan de Oude IJssel. En is mede daarom uitstekend geschikt voor een groot scala aan horecamogelijkheden, denk aan; restaurant, lunchroom of grand-café (i.c.m. B&B).

Gehuurde (in overleg):
F.B. Deurvorststraat 2 te Ulft – horecabedrijfsgedeelte begane grond of i.c.m. 7 hotel-/short-stay appartementen.

Looptijd (tenminste):
5 + 5 jaar. Huurgarantie (waarborgsom/bankgarantie): 3 maanden (incl. BTW).

Financiële informatie:
Huurprijs (resp.): € 45.000,– of € 55.000,– per jaar, excl. BTW

Interesse?
Lees de aanvullende specificaties op de site en neem voor meer informatie contact op met Jorran Erftemeijer of Ingmar Bokma. Bel 030-234 50 80 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Hoe maak je je horecabedrijf AVG-proof?
Vanaf 25 mei geldt in heel Europa de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), wetgeving die de privacy van burgers beter moet beschermen. Wat betekent de AVG voor de horeca?

De AVG vervangt …..klik hier voor het volledige artikel.


Groots opgezet aan de Noordhagen in Enschede!


In de grootste stad van Overijssel (en naar inwoneraantal de dertiende gemeente van Nederland) vindt u op deze mooie locatie dit schitterende horecabedrijfsobject aan de Noordhagen 42 in Enschede. Op zoek naar een enthousiaste opvolger/huurder!

Binnen biedt dit groots opgezette restaurant plaats aan circa 180 gasten. Waarvan 80 zitplaatsen op de begane grond en 100 op de eerste verdieping. En het terras aan de voorzijde telt 24 zitplaatsen.

Bovendien beschikt het horecaobject over een dakterras dat plek biedt aan nóg eens circa 60 gasten!

Het interieur is prachtig op elkaar afgestemd en kosten noch moeite zijn gespaard. De foto’s spreken voor zich.

De verkopende partij gaat wegens succes het bedrijf elders voortzetten. Wat een unieke kans is voor een enthousiaste opvolger die de aanwezige inventarisstukken, het interieur en het huurdersbelang over wil nemen. Van personele- of brouwerijverplichtingen is geen sprake.

Financiële informatie:
Huurprijs horecabedrijfsobject: € 55.000,– per jaar, excl. BTW
Vraagprijs roerende zaken: € 150.000,– excl. BTW

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Ingmar Bokma via 030-234 50 80 of horeca@vdweerd.nl.


Bistro Zuster Francina in Maarssen


In de omgeving bekend als een heerlijke plek voor lunch of diner: Bistro Zuster Francina aan de Breedstraat in het centrum van het Utrechtse dorp Maarssen. De Breedstraat ligt in het verlengde van de doorgaande winkelstraat door het dorp. Het object is een hoekpand wat aan de zijkant uitkijkt op de Vecht.

Tijdens het vaarseizoen kunt u vanaf het terras de bootjes af en aan zien varen.

Het object beschikt over een restaurant, een bar, een terras, een keuken, toiletgroep en terras. Er is ook een grote zaal op de begane grond aanwezig die makkelijk bij het restaurant getrokken zou kunnen worden. En dan is er nog een inpandige bovenwoning. Riant!

Financiële informatie:
Vraagprijs onroerende zaken: € 1.065.000,– k.k.
Vraagprijs roerende zaken: € 125.000,–

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Stijn Timmermans via 030-234 50 80 of horeca@vdweerd.nl.


Opbrengsten horeca nemen al vijf jaar toe

De omzet van hotels, restaurants en cafés is in het vierde kwartaal met 0,5 procent gestegen ten opzichte van een kwartaal eerder. Totaal zette de horeca in 2017 7,4 procent meer om dan in het voorgaande jaar.

De horeca is daarmee… klik hier voor het volledige artikel.


Een enorm begrip in Laren (NH)!

Al ruim 35 jaar een begrip in het centrum van Laren! Een hartstochtelijke Italiaanse keuken op hoog niveau, voor een toegankelijke prijs.

Van pizza’s en pasta’s tot overheerlijke vleesgerechten, vol verse ingrediënten die herinneren aan de geuren van Toscane, Umbrië, Parma of Padua.

De huidige uitbaters bieden bovendien ook de mogelijkheid de gerechten te laten bezorgen of af te halen.

Het restaurant beschikt over een oppervlakte van circa 335 vierkante meter. Het biedt daarmee plaats aan ongeveer 100 gasten op de begane grond en nog eens 40 gasten in het souterrain, waar zich in de kinderhoek (met dagelijkse begeleiding!) een heuse kinderbioscoop bevindt!

Aanvullend beschikt het geheel over een ruime professionele keuken en een tweetal toiletgroepen. Een tweetal garageboxen aan de achterzijde van het restaurant zijn momenteel in gebruik als (drank)opslag en koelruimte.

Tot besluit zijn er voor de nieuwe ondernemers ook nog drie parkeerplekken beschikbaar aan de achterzijde.

Het restaurant is gevestigd aan de Naarderstraat, gelegen in het centrum van Laren, omringt door vele bekende winkelconcepten en horeca. Gezien de ontwikkelingen en goede faciliteiten / fenomenen in de buurt (Papageno Huis, Nick Vollebregt, De Singer Laren, om nog maar te zwijgen over Mauve, ’t Bonte Paard, Vespa) is een passantenstroom gegarandeerd.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 275.000,–
Huurprijs horecabedrijfspand: € 87.500,– per jaar, excl. BTW

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Ingmar Bokma. Bel 030-234 50 80 of per mail naar horeca@vdweerd.nl.


Casco horecaruimte hartje Tilburg


Op een absolute toplocatie in het centrum van Tilburg vindt u deze casco horecaruimte, ter overname. Gelegen op de eerste en tweede verdieping van Heuvel 34, boven Chupitos. Zo ongeveer de beste plek van het stadcentrum van Tilburg.

Het horecabedrijfsobject is groots opgezet en biedt plaats aan circa 150 gasten. Waarvan circa 80 op de eerste verdieping en 70 op de tweede verdieping. Verder beschikt het pand over een professionele keuken.

In dit casco horecapand is een groot aantal horecaconcepten mogelijk. Denk aan een lunchroom of restaurant. Aanloop is alvast verzekerd, aan u om het tot grote hoogten te brengen.

Financiële informatie:
Huurprijs: € 30.000,– per jaar, excl. BTW
Vraagprijs inventaris: € 75.000,– excl. BTW

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Stijn Timmermans. Bel 030-234 50 80 of per mail naar horeca@vdweerd.nl.


Van de Weerd feliciteert
________________________________________

Hotel Karsten in Norg verkocht!
Bas Vanhijfte verkocht voor Kees en Cella Schouten hun prachtige hotel in het centrum van Norg. Hotel Karsten is al jaren een begrip in de wijde omgeving. De koper is een particuliere belegger uit de omgeving die de exploitatie van het hotel bij een relatie van hem onderbrengt.
Wij wensen de heer en mevrouw Schouten veel succes in de toekomst en de nieuwe exploitant een succesvol begin van zijn ondernemerscarrière.

Aangehuurd namens Abels Deli; Vredenburg 157 Utrecht
Na het succes op Utrecht CS is de tweede locatie van Abels Deli een feit. En dat op de hoek van de Lange Elisabethstraat en het Vredenburgplein in Utrecht. Ingmar Bokma van Van de Weerd Horecamakelaardij begeleidde Abels Deli bij de aanhuur.
De ruimte is inmiddels grondig verbouwd, de deuren zijn geopend en het resultaat mag er zijn!

Restaurant De Wildzang Ommen verkocht
Zowel de eigenaren van het onroerend goed als de eigenaren van de exploitatie hebben we in een geslaagde combi-deal geholpen door het aanbrengen van een belegger en nieuwe exploitanten voor het restaurant.
De Wildzang zal in volle glorie worden voortgezet door Alex en Melanie Huits. De familie Kuik kan na ruim 24 jaar gaan genieten van hun welverdiende pensioen. We wensen beiden alle goeds!

Cafetaria De Hollandsche Hoek Utrecht verkocht
In drie jaar tijd hebben Klaas en Diana een goedlopend cafetaria in Lombok neergezet. Dit hebben Nick en Sophie Zwaan van Piepers Almere opgemerkt, wat heeft geleid tot de aan- en verkoop van de exploitatie. Gefeliciteerd!

Op de Brink in Deventer verkocht; Restaurant Lokaal Lokaal
Namens de eigenaresse, Joyce van Wezenbeek, hebben we de exploitatie van Lokaal Lokaal verkocht aan Erik Wellner en Juan Oosterman. Zij gaan het mooie restaurant op de Brink in Deventer voortzetten onder de naam De Dame van Deventer. Beiden hartelijk dank voor de samenwerking – op een mooie toekomst!

Brasserie Laag Kanje Maarn verkocht
Vlak voor het aankomende (hoog)seizoen op Allurepark Laag Kanje is de exploitatie van de gelijknamige brasserie overgedragen aan Marcel Andeweg. Ingmar Bokma van Van de Weerd Horecamakelaardij trad op namens de verkopende partij, de familie Faas.
Van harte met de aan- en verkoop!