Horecatern 26 oktober 2012

Beste Horecaternlezers,

Alstublieft! Een nieuwe Horecatern met weer een aantal interessante horecaobjecten. Zit er iets bij van uw gading? Neem dan contact op! Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl

Hartelijke groet!

zw.154.163.2.0046

Bas Vanhijfte
algemeen directeur

_________________________________

Logo

‘Als zoete broodjes: de Horeca NL App!’

Al 400 keer gedownload voor iPhone en al 200 keer voor Android: Horeca NL is een instant succes! Ook graag altijd het laatste horecanieuws en ’s lands horeca-aanbod op zak? There is an App for that! Download de app vandaag nog:

App_Store_Badge_EN

https://itunes.apple.com/nl/app/horeca-nl/id564739040?mt=8&ls=1

google-play-logo1

          https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.mobielbekeken.vdweerd&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsIm5sLm1vYmllbGJla2VrZW4udmR3ZWVyZCJd

 

_________________________________

VAN DE WEERD SELECTEERT

_________________________________

‘Nieuwe, moderne horecalocatie in Haagse Toren!’

HaagseTorenNL

De in november 2011 geopende Haagse Toren is een hypermodern gebouw met een veelzijdige functie. De toren ligt op steenworp afstand van het centrum van Den Haag en direct naast station HS.

De toren herbergt verschillende vergader- en bijeenkomstlocaties en een restaurant. Op de begane grond van de toren is er nog een horecaruimte beschikbaar die uitermate geschikt is voor een dagzaak waar in een ontspannen sfeer een kop koffie of lunch te nuttigen is. De ruimte biedt ook de mogelijkheid om samen te werken met Seats2meet.com, gevestigd op de 1e, 2e en 3e verdieping. Bijvoorbeeld in de vorm van het verzorgen van lunch of het huren van vergaderruimtes. De locatie beschikt over alle vergunningen. U kunt dus direct van start!

 Bijzonderheden
De horecaruimte biedt uitstekende centrale faciliteiten, zoals internet, receptie, toiletgroepen, airco, verwarming etc.  Parkeergelegenheid (betaald) is optioneel.

De begane grond heeft een oppervlakte van ongeveer 254m² en biedt plaats aan circa 100 personen. Een deel van deze ruimte is reeds in gebruik (store-in-store).

Financiële informatie
Huurprijs per jaar:       € 50.000,– excl. BTW, inclusief alle servicekosten.

Meer informatie?
Voor het ontvangen van een brochure of het maken van een afspraak voor een bezichtiging neemt u contact op met Stijn Timmermans via 030-2345080 of horeca@vdweerd.nl.

Kijkt u ook eens op onze website voor meer informatie:

_________________________________

‘Te huur: De smaakmaker van Zeist!’

DSC00297

Eethuys De Goetsack is een knus restaurant, gevestigd in een sfeervol pand aan de Steynlaan in het centrum van Zeist. De Steynlaan is de straat waar veel kunst-, nijverheids-, ambachtswinkels en restaurants gehuisvest zijn.

Het restaurant biedt plaats aan 60 gasten en heeft een bar, ruime (open) keuken, een toiletgroep, diverse opslagruimten en een kelder. Verder beschikt het restaurant over een zaal die ruimte biedt aan groepen tot 40 personen. Deze eetkamer (genaamd de Zolder) met bar is een sfeervolle ruimte voor een besloten diner of speciale gelegenheden.
Eventueel is er een mogelijkheid voor terras aan de achterzijde van het pand.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie    € 135.000,–
                        Vraaghuurprijs   €   35.000,– per jaar, excl. BTW

Meer informatie?
Interesse? Voor het ontvangen van een brochure of het maken van een afspraak voor een bezichtiging neemt u contact op met Joey Hehamahua via 030-2345080 of horeca@vdweerd.nl.

Kijkt u ook eens op onze website voor meer informatie:
 

Financiële gegevens
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 85.000,–
Huurprijs per jaar € 38.000,– (exclusief BTW)

____________________________

NIEUWS

__________________________________

‘Buitenlandse toerist minder lang in Nederland’.

 naamloos

Het Nederlandse marktaandeel binnen Europa staat onder druk. Omdat toeristen minder lang blijven, steekt de toename van het aantal overnachtingen door buitenlanders uitermate pover af bij die in andere Europese landen, zo concludeert het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen.

In Nederland worden jaarlijks 27,7 miljoen overnachtingen door een buitenlandse toerist geteld. Daarmee staat Nederland niet in de top van Europa, maar zeker ook niet onderaan. Anderzijds is het aantal overnachtingen over een periode van de afgelopen tien jaar nauwelijks toegenomen. Slechts 1,37 miljoen meer overnachtingen werden er geboekt door buitenlanders.

Povere positie op de ranglijst
De toename van het aantal overnachtingen door buitenlandse toeristen in Nederland steekt uitermate pover af bij die in andere Europese landen. Dat blijkt uit cijfers van Eurostat, de database van de Europese Unie. Dat komt vooral omdat toeristen minder lang blijven. ‘We zien dat ons marktaandeel binnen Europa onder druk staat’, laat het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) weten. Dat levert Nederland een povere positie op de ranglijst op. Zo moeten we zelfs landen en regio’s als Sardinië, Baden-Württemberg, Letland, Wenen, de Balearen en Estland voor ons dulden.

Meer mensen, maar korter verblijf
Volgens een woordvoerster van het NBTC blijkt dat toeristen wat minder lang in Nederland blijven. ‘Het aantal gasten is in tien jaar tijd met 18 procent gestegen, de overnachtingen stijgen minder hard. Dat betekent dat er meer mensen naar ons land komen, die wat korter blijven.’ ‘Voor de eerste zes maanden van dit jaar zagen we opnieuw een stijging van 5 procent in het aantal toeristen en 3 procent in het aantal overnachtingen. De trend zet dus door’, concludeert de woordvoerster. ‘De reden hiervoor is onder andere dat mensen meer in een hotel verblijven en dat er minder buitenlandse kampeervakanties in ons land worden gehouden.’ Hotelvakanties zijn vaak korter dan kampeertripjes.

Nederland last van terugtredende overheid
Het NBTC vindt dat toerisme volop kansen biedt en dat Nederland zichtbaar moet zijn als bestemming, zeker voor mensen uit opkomende economieën. ‘Terwijl overheden van veel andere (nieuwe) bestemmingen substantieel investeren in de positionering en promotie van hun bestemming, is in Nederland juist sprake van een terugtredende overheid’, aldus het balende NBTC. ‘De kansen die er liggen, in combinatie met de toenemende concurrentie, vragen juist om meer investeren in de promotie van de bestemming Nederland.’ De grootste stijgers in aantallen overnachtingen door buitenlanders zijn Italië, Duitsland en Groot-Brittannië. Ze laten vakantiegebieden als Spanje, Frankrijk en Griekenland achter zich qua stijging. Spanje weet de meeste overnachtingen in totaal te boeken: 239 miljoen.

(Bron: MissetHoreca)

Het nieuwe HMN Magazine is uit!
Er is weer een nieuw HMN Magazine boordevol nieuwe objecten!
Ook het magazine ontvangen? Stuur een mail met uw naam en adresgegevens naar horeca@vdweerd.nl  en wij sturen u er zo spoedig mogelijk een toe!