Horecatern 27 Mei

Gastvrij, natuurlijk in Drenthe! –
Gastvrij, natuurlijk in Drenthe!

In Drenthe, dichtbij het Nationaal Park Dwingelderveld, vindt u een leuk familiehotel. De huidige eigenaren hebben in de afgelopen 41 jaar het toenmalige vakantiepension uitgebouwd tot een 4-sterrenhotel met 36 kamers, compleet met Wellnessfaciliteit.

De kamers, van budget- en standaardkamers tot luxe kamers en (bruid)suite, bieden voor ieder wat wils. Bovendien kunnen gasten genieten en ontspannen in de Wellnessruimte van het hotel.

Het gastvrij karakter van het geheel komt verder uitstekend tot recht in het restaurant. Hier werkt de keuken met lekkernijen uit de provincie en diverse mooie producten uit andere culinaire streken. In aanvulling op deze faciliteiten zijn er verschillende (verwarmde) terrassen, een bar, privésauna, fietsenstalling en mag er vrij geparkeerd worden op eigen terrein.

Verkoop of verhuur
Naast de mogelijkheid om het geheel (onroerende + roerende zaken) te kopen is er ook de mogelijkheid om de bedrijfsexploitatie te kopen en de onroerende zaak van de huidige eigenaren te huren.

Perfect gelegen
Tot besluit benadrukken we het voordeel van de ligging, naast de Rijksweg A28. Afgezien van het feit dat het hotel hierdoor zeer gemakkelijk te bereiken is, betekent het ook dat het een perfect verblijf biedt om te genieten van de prachtige natuur in Nationaal Park Dwingelderveld.

Voor koop bedrijfsexploitatie en huur onroerende zaak; vraag de makelaar voor meer informatie.
Interesse?
Neem dan contact op met Bas Vanhijfte. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Voorstraat Utrecht

Ga er voor in Utrecht!

Gezocht: enthousiaste opvolger voor superlocatie in één van de betere horecastraten van Utrecht.

De Voorstraat 56. Een drukke straat waar dagelijks duizenden auto’s, voetgangers en fietsers hun weg weten te vinden: van a naar z én naar uw nieuwe succesformule.

De straat heeft de afgelopen jaren een behoorlijke metamorfose ondergaan door het vestigen van diverse (inmiddels geslaagde) horecaconcepten, als Da Portare Via, SLA, The Village en Gys.

Ook de Plus en de AH zijn in de straat gevestigd. Kortom, meer dan voldoende lokale bedrijvigheid om de aandacht te vestigen op een nieuwe ondernemer!

Het huidige concept is wegens succes op zoek naar een grotere locatie elders in de stad. De exploitatie en ruimte zijn ter overname*). De ruimte op de begane grond beslaat 47m2, is voorzien van (mechanische) luchtbehandeling en heeft twee gescheiden toiletruimtes.

De keuken biedt de nodige apparatuur voor een gemakkelijke hap. Er is nog geen afzuiginstallatie aanwezig, die is in overleg wel mogelijk.

De bestemming betreft horeca in de categorie D1 wat inhoudt dat een koffie-, ijssalon-, lunchroom-, crêperie- en/of restaurantconcept er van harte welkom is.
*) De handelsnaam, het concept, de website en enkele inventarisstukken behoren expliciet niet tot de overname van de exploitatie.

Interesse?
Neem dan contact op met Joran Erftemeijer of Ingmar Bokma. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Koninklijke Horeca Nederland overweegt schadeclaim sluiten rookruimte
Brancheorganisatie Koninklijke Horeca Nederland (KHN) overweegt namens horecaondernemers een schadeclaim in te dienen als…..klik hier voor het volledige artikel.


Proost, op de poort van Deventer! –

Proost. Op de poort van Deventer!

Ontspannen sfeer, lekker eten en mooie wijnen? In deze wijnbar aan de Zandpoort in Deventer zit je goed.

Deze prachtzaak is gelegen op het knooppunt tussen de voormalige middeleeuwse stadspoort en het bekende plein de Brink. Een commercieel uiterst interessante locatie met voldoende welkome reuring voor de deur.

Ook de vele evenementen die in het centrum van Deventer worden gehouden, dragen bij aan de zakelijke potentie van de wijnbar. Denk aan ‘Deventer op stelten’ of de grootste boekenmarkt van Nederland, die zich beide jaarlijks afspelen in de straat.

De wijnbar is gevestigd op de begane grond en heeft circa 35 zitplaatsen (53m2). Het zonnige terras aan de voorzijde beslaat zo’n 30 stoelen.

In/achter de bar zijn de voorzieningen aanwezig voor een bescheiden keuken. En er is een ruime kelder waar u voldoende opslagruimte heeft voor alle wijnen.

Vanzelfsprekend staat het u geheel vrij om er uw eigen draai aan te geven. Of hier een ander concept te starten. Op het adres rust ook nog een cafébestemming; u kunt er dus alle kanten mee op!

Boven de wijnbar vindt u nog een zelfstandige woning die deel uitmaakt van de huurovereenkomst. De woning heeft een ruime woonkamer, 2 slaapkamers en een nette badkamer (112 m2). De huidige ondernemer (huurder) verhuurt momenteel de bovenwoning (kortdurend) onder aan een derde. Deze huurinkomsten dekken de verschuldigde huur voor de woning.

Interesse?
Neem dan contact op met Cas Meuleman. Bel 030-2345080 of per mail naar horeca@vdweerd.nl.


McDonald’s nummer 1 van de Horeca Top 100 2018
Met een omzet van €811 miljoen en 245 vestigingen is McDonald’s het grootste horecabedrijf van Nederland. Nooit was het….klik hier voor het volledige artikel


Historisch, eigentijds en klaar voor de toekomst in Tiel – 3

Historisch, eigentijds en klaar voor de toekomst in Tiel

In een van de oudste steden van Nederland. In een van de meest prachtige panden op het Korenbeursplein in Tiel. Daar staat dit restaurant klaar voor uw toekomstig succes.

Het restaurant is niet te missen, onder meer dankzij een immense gevel van ca. 55 meter breed. Met een diepte van ca. 4 meter is het goed voor ca. 220 m2. Met in de huidige opstelling zowel binnen als buiten op het terras plaats voor 70 couverts.

De huidige ondernemer focust zich op de restaurantfunctie in de avond, met een vaste prijs voor een 3- of 4-gangendiner. Het restaurant trekt met zijn gezellige, moderne ambiance diverse doelgroepen aan, waarbij er conceptueel misschien nog wel ruimte is voor uitbreiding, of een andere invulling.

Voor private dining, vergadering of een andere gelegenheid voorziet het restaurant al in een af te sluiten ruimte.

Hét horecaplein van Tiel
De lokale (horeca)ondernemers hebben samen met de gemeente (en de eigenaar van het plein/de panden) hun krachten gebundeld om het succes van het Korenbeursplein verder uit te bouwen. Wat gaat lukken, geholpen door de vele zonuren, de prima bereikbaarheid en de beschutte ligging. Inmiddels kent het plein een goede naam in Tiel en omgeving!

Bovendien ligt de schouwburg Agnietenhof om de hoek en is het winkelgebied dichtbij.
Al met al zijn alle ingrediënten voor een flitsende overname er ruimschoots: een markant pand, overzichtelijke indeling, riant terras, bruisend plein, mooie stad. En onlangs zijn er nog de nodige investeringen gedaan in het interieur!

Interesse?
Neem dan contact op met Ingmar Bokma. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.