Restaurants

Horecatern 28 mei 2014

Beste Horecaternlezers, Alstublieft! Een nieuwe Horecatern met weer een aantal interessante horecaobjecten. Zit er iets bij van uw gading? Neem dan contact op! Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl

Hartelijke groet!

Horecatern

Bas Vanhijfte
algemeen directeur

_________________________________

Vergeet u niet onze app te downloaden?

app. 

________________________________

       VAN DE WEERD INNOVEERT

_________________________________

a

U bent 24/7 welkom op ons virtuele kantoor:
http://goo.gl/maps/H7etP

_________________________________

    VAN DE WEERD SELECTEERT

_________________________________

Prachtig Hotel-Restaurant in toeristisch Drenthe 

Dit mooie hotelbedrijf is gelegen aan een karakteristieke brink in een toeristisch dorp in Drenthe. Het bedrijf beschikt over een 20-tal nette hotelkamers. Alle kamers zijn voorzien van een terras of balkon, diverse elektrische apparaten en goed onderhouden sanitair.

Hotel3

Bedrijfsinformatie:
Het hotel-restaurant concentreert zich op de zakelijke en privémarkt. Er is een gezellige lounge om te ontspannen en twee zalen die geschikt zijn voor vergaderingen, conferenties en bruiloften. In het restaurant wordt elke ochtend een ontbijtbuffet geserveerd. Daarnaast heeft het restaurant een á la carte-functie en wisselt de kaart meermaals per jaar.

Naast de vele fiets- en wandelroutes in de omgeving zijn er ook diverse musea op korte afstand, waardoor er een breed aanbod is voor de toeristische sector. Door de gunstige ligging van het terras aan de voor- en zijkant van het hotel, kun je als gast de hele ochtend, middag en bijna de gehele avond in de zon doorbrengen.

Het hotel is mooi gelegen en is goed zichtbaar en herkenbaar door haar ligging aan een doorgaande weg. Tevens beschikt het hotel over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 275.000,–
Vraagprijs onroerende zaak: € 1.475.000,–

Meer informatie:
IBG Van de Weerd Horecamakelaardij
Voor het verkoopmemorandum of een bezichtiging neemt u contact op met Bas Vanhijfte: 030-2345080, of per mail: horeca@vdweerd.nl.

Voor de originele advertentie  kijkt u op onze site.

________________________________

Toplocatie langs de A27

Op zoek naar een toplocatie met een uitstekende zicht- en bereikbaarheid? Dan is een horecaruimte in het bekende Horecapaviljoen ‘De Toekomst’ in Houten iets voor u!

kakelkip2

Indeling:
De Toekomst ligt langs de Rijksweg A27. Het paviljoen is half 2008 opgeleverd en huisvest verschillende horeca- en activiteitenbedrijven. Zo zijn er naast een Japans en een BBQ- en grillrestaurant mogelijkheden om te bowlen, glowgolfen en lasergamen. Ook herbergt het paviljoen een pool- en snookercentrum. De verschillende faciliteiten versterken elkaar (uiteenlopende arrangementen) en trekken een brede doelgroep naar deze toplocatie.

De te huur aangeboden restaurantruimte bevindt zich op de begane grond van het paviljoen en biedt, zowel binnen áls buiten, plaats aan 100 gasten. De bedrijfsruimte is 300 m2 groot. Ook is er nog 125 m2 aan gemeenschappelijke en bergruimte op de begane grond en in het souterrain. Voorheen was op deze locatie kiprestaurant ‘De Kakelkip’ gevestigd. De inventaris van de exploitatie is in onderling overleg over te nemen.

Financiële informatie:
Huurprijs: € 79.000,– per jaar, excl. BTW

Meer informatie:
IBG Van de Weerd Horecamakelaardij
Voor het verkoopmemorandum of een bezichtiging neemt u contact op Bas Vanhijfte of Ingmar Bokma: 030-2345080, of per mail: horeca@vdweerd.nl.

Voor de originele advertentie met meerdere foto’s kijkt u op onze site.

_________________________________

Espressobar Caffeina aan de Grote Markt in Nijmegen!

Op een toplocatie in hartje Nijmegen bieden wij sinds kort deze nette koffiezaak aan. Espressobar Caffeina is een mooie zaak waar mensen graag komen voor een goed kopje koffie.

De huidige ondernemers van Espressobar Caffeina houden zich voornamelijk bezig met de verkoop van koffie. Service en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel. In de huidige opstelling is het mogelijk om 50 tot 60 zitplaatsen te creëren. Het terras aan de voorzijde van het pand telt 20 zitplaatsen. Je zit hier in de zomer van 8.30 uur tot 17.00 uur volop in de zon. Onder de bedrijfsruimte bevindt zich op stahoogte een ruime kelder die dienstdoet als opslagruimte.

Grote Markt3

Hartje centrum Nijmegen:
De Grote Markt is in Nijmegen hét middelpunt van het historische centrum en heeft inmiddels een ware horecafunctie. Naast alle gezelligheid op het plein kent de locatie ook een grote passantenstroom aan winkelend publiek. Dit komt door de winkelstraten rondom het plein, maar zeker ook door de aanwezigheid van een V&D en Hema.

Het mooie uitzicht over het plein aan de voorzijde en het uitzicht op de indrukwekkende Sint Stevenskerk aan de achterzijde maakt het de grote Markt uniek. De koffiebar bevindt zich op 400 meter vanaf de Waal en 900 meter vanaf het station.

Door de gunstige ligging aan de Grote Markt in Nijmegen is deze locatie met haar terras uitermate geschikt voor een koffieconcept en/of lunchroom.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 55.000,–
Huurprijs onroerende zaak: € 30.000,– per jaar, excl. BTW 

Meer informatie?
IBG Van de Weerd Horecamakelaardij
Voor het verkoopmemorandum of een bezichtiging neemt u contact op Stijn Timmermans of Ingmar Bokma: 030-2345080, of per mail: horeca@vdweerd.nl.

Voor de orginele advertentie met meerdere foto’s kijkt op onze site.

_______________________________

    VAN DE WEERD FELICITEERT

_______________________________

Chupitos, Utrecht
Op zeer korte termijn zal ‘Chupitos’ haar deuren openen in het centrum van Utrecht. ‘Chupitos’ heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een succesvol concept met vestigingen in Amsterdam en Groningen. De shooterbar zal zich gaan vestigen aan de Loeff Berchmakerstraat 10.

Chupitos2

Stijn Timmermans heeft ‘Chupitos’ ondersteund bij de aanhuur. Komende tijd zullen er nog verbouwingen plaatsvinden om het geheel in ‘Chupitos stijl’ te krijgen. Wij feliciteren Chupitos van harte en wensen ze heel veel succes met de start in Utrecht!

Café Me Schoonmoeder, Maarssen
Zeer recent heeft de overdracht plaatsgevonden van ‘Café Me Schoonmoeder’ in Maarssen. Ingmar Bokma van Van de Weerd Horecamakelaardij heeft Jurgen Goes volledig begeleid bij de verkoop van zijn gezellige cafébedrijf. Wij feliciteren Jurgen Goes en wensen Rick Manten veel succes aan de Breedstraat in Maarssen.

Kerkstraat, Hattem
Stijn Timmermans is er in geslaagd een geschikte huurder te vinden voor de horecabedrijfsruimte gelegen aan de Kerkstraat 2 in Hattem. Stijn kijkt dan ook tevreden terug op een prettige samenwerking en feliciteert de heer Spykman en mevrouw Jonker  met de succesvolle verhuur. Ook wensen wij de nieuwe exploitanten, de heren Stormbroek en Jongbloed, alle goeds met de nieuwe uitdaging.

Truffel

_______________________________

     NIEUWS

_________________________________

Miljoen Nederlanders op hemelvaartvakantie
Zo’n 1 miljoen Nederlanders gaan deze week op vakantie, verwacht het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC). Zij maken gebruik van de mogelijkheid van een lang weekend.

Circa 60 procent kiest voor een vakantie in eigen land. Kamperen en een verblijf op een bungalowpark zijn hierbij populair. De vakantiegangers in eigen land besteden in totaal zo’n 100 miljoen euro.

De overige 400.000 Nederlanders gaan naar het buitenland. Duitsland, België en Frankrijk zijn de favoriete bestemmingen, aldus NBTC.

Vorig jaar viel Hemelvaart in de meivakantie. Ten opzichte van de vergelijkbare hemelvaartperiode in 2012 blijft het aantal vakantiegangers dit jaar ongeveer gelijk.

(Bron: Missethoreca)

Tour de France impuls voor Zeeuws toerisme
De komst van de Tour de France naar Zeeland betekent voor die provincie naar verwachting een belangrijke impuls van de economie. Het bedrijfsleven rekent op een bedrag van ongeveer €6 miljoen, zegt Enrico de Koster, directeur van de Arcus Group, een Zeeuwse projectontwikkelaar en verkoper van vakantiehuisjes.

Tour Du Franc2

Zaterdag 24 mei maakte Tour-organisator ASO bekend dat de tweede etappe (zaterdag 5 juli) van de Ronde van Frankrijk in 2015 finisht op het Zeeuwse Neeltje Jans. Bij het wielerevenement worden zo’n 500.000 bezoekers verwacht.

Eten, drinken en overnachten
‘Veel mensen zullen meerdere uren in Zeeland verblijven. Dat betekent dat ze meerdere keren wat eten en drinken. Sommige mensen zullen zelfs blijven overnachten’, legt De Koster uit.

Extra toeristen
‘En dan hebben we het nog niet eens over de promotie van onze provincie. Door de Tour krijgt Zeeland een enorme bekendheid en dat kan de jaren erna voor veel extra toeristen zorgen.’ De Arcus Group is één van de bedrijven uit de provincie die financieel bijdraagt aan de komst van de Tour.

Roompot Vakanties
Samen met partijen als Roompot Vakanties , de Rabobank, Heijmans en Dow is ruim €0,5 miljoen opgehaald om het evenement mede mogelijk te maken..

(Bron: Missethoreca)