Horecatern 7 februari 2013

Beste Horecaternlezers,

Alstublieft! Een nieuwe Horecatern met weer een aantal interessante horecaobjecten. Zit er iets bij van uw gading? Neem dan contact op! Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl

Hartelijke groet!

 Horecatern

Bas Vanhijfte
algemeen directeur

_________________________________

 

‘Als zoete broodjes: de Horeca NL App!’

Al meer dan 750 keer gedownload voor iPhone en al 242 keer voor Android: Horeca NL is een instant succes! Ook graag altijd het laatste horecanieuws en ’s lands horeca-aanbod op zak? There is an App for that! Download de app vandaag nog:

 app

https://itunes.apple.com/nl/app/horeca-nl/id564739040?mt=8&ls=1

. https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.mobielbekeken.vdweerd&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsIm5sLm1vYmllbGJla2VrZW4udmR3ZWVyZCJd

 

_________________________________

VAN DE WEERD SELECTEERT

_________________________________

‘Enthousiaste horeca ondernemer met ambitie gezocht voor bijzondere locatie in de regio Den Haag’ 

IMG_2810

Algemene informatie
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ambitieuze horeca ondernemer met ervaring in het midden/ hoge segment van de restaurantsector. Het betreft een geheel nieuw pand waarvoor de ondernemer naar eigen inzicht een horecaformule kan ontwikkelen en dat volledig naar eigen ideeën en wensen kan worden ingericht.
 
Dit unieke stalgebouw staat in het centrum van Nootdorp, een voorstad van Den Haag. Op circa 150 meter afstand bevind zich winkelcentrum ‘De Parade’ (ca. 60 winkels), met een rechtstreekse tramverbinding met  CS Den Haag. In de omliggende wijken wonen circa 20.000 personen. Daarnaast kent Nootdorp een hoge bedrijfsdichtheid. Nootdorp ligt omsloten door de A4, A12 en A13 en is dus goed bereikbaar.

Het pand is gebouwd van duurzame materialen en is luxe afgewerkt. Aan de thermische en akoestische isolatie is veel aandacht besteed. Tot het stalgebouw behoort een tuin met een terras van ca. 140m2 en 15 eigen parkeerplaatsen. Het terras bevindt zich aan een doorgaande weg waar veel fietsverkeer langskomt.

Uitbreiding
Voor het onbebouwde deel van het terrein heeft de eigenaar een bouwplan ontwikkeld voor een afzonderlijk pand van ca. 600m2. De vergunning is door de gemeente verstrekt. Dit pand biedt de mogelijkheid van een bedrijfswoning en kan deels voor horeca worden benut. Een unieke mogelijkheid om de horecafaciliteiten uit te breiden en een horecabedrijf van formaat te ontwikkelen. Er ligt voor u een uitdaging om samen met onze opdrachtgever een exclusieve zaak op te bouwen van hoog niveau.

Niet de juiste financieringsmogelijkheden? De eigenaar is bereid tot risicodragende participatie in de bedrijfsexploitatie. Dus ook voor de horeca ondernemer met weinig financieringsmogelijkheden biedt dit prachtige object aantrekkelijke kansen.

Meer informatie?
Interesse? Voor het ontvangen van een brochure of het maken van een afspraak voor een bezichtiging neemt u contact op met Joey Hehamahua via 030-2345080 of horeca@vdweerd.nl. Hijwisselt graag met u van gedachten!

Kijkt u ook eens op onze website voor meer informatie:
 

_________________________________

‘Tapas2Go, een uitgelezen mogelijkheid!’

 logo

 

Algemene informatie
Deze afhaal- en bezorgservice is uitstekend gelegen aan de Loeff Berchmakerstraat in hartje Utrecht. De straat is gelegen nabij de Voorstraat, Neude en de Oude Gracht.

Het bedrijf beschikt over circa 35m2 bedrijfsoppervlakte en dit is ingedeeld als keuken, afhaalbalie, toilet en opslagruimte. 

Bedrijfsinformatie
Tapas2Go is uitgerust met alle benodigdheden voor een goede exploitatie. Er is een onder andere een bakwand met dubbele frituur aanwezig, een tweetal grillplaten, zes gaspitten, twee magnetrons, afzuigkap, vaatwasser, computer, kassa en drie scooters.

Bereikbaarheid 
De Loeff Berchmakerstraat is gemakkelijk bereikbaar wat bijdraagt aan een groter draagvlak voor zowel de afhaal- als de bezorgservice (op slecht vijf minuten loopafstand van Centraal Station).

 Financiële informatie
Huurprijs € 650,– per maand (BTW niet van toepassing)
Vraagprijs bedrijfsexploitatie  € 55.000,–

Meer informatie?
Voor een uitgebreid en volledig verkoopmemorandum kunt u telefonisch contact opnemen met de heer J. Hehamahua op telefoonnummer 030-2345080, of per mail naar e-mailadres: horeca@vdweerd.nl.  

Kijkt u ook eens op onze website voor meer informatie:

_________________________________

‘Zeer stijlvolle bistro in het centrum van Deventer, in prijs verlaagd!’

 P1170469

Algemene informatie
In één van de bekendste en gezelligste straten van Deventer hebben wij Anthony’s te koop. Dit sfeervolle restaurant heeft sinds de opening een noemenswaardige plek veroverd tussen alle horeca-eetgelegenheden dat Deventer rijk is. 

Bedrijfsinformatie
Het bedrijf bestaat uit een entree en een restaurant. In het restaurant staat een chef’s table die een directe blik op de keuken geeft. Daarnaast is er een ruime open keuken met afgeschermde spoelkeuken en in het midden van het bedrijf staat de bar. De twee toiletgroepen bevinden zich achterin het pand. Verder zijn de huidige ondernemers momenteel bezig met een turnkey project.

Het restaurant biedt plaats aan ca. 38 personen. Tijdens het terrasseizoen is er een vergunning om 28 stoelen voor het pand neer te zetten.

Financiële informatie 
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 98.500
Huur onroerende zaken: € 30.600,– BTW n.v.t.

Meer informatie? 
Voor een uitgebreid en volledig verkoopmemorandum kunt u telefonisch contact opnemen met de heer J. Hehamahua op telefoonnummer 030-2345080, of per mail naar e-mailadres: horeca@vdweerd.nl.

Kijkt u ook eens op onze website voor meer informatie:

___________________________

NIEUWS

__________________________________

‘Toerist niet positief over culinair aanbod Nederland’

Buitenlandse toeristen vinden Nederland ideaal voor korte vakanties. Ze noemen ons land goed bereikbaar en beoordelen Nederlanders overwegend als tolerant, open, vriendelijk en gastvrij. Minder positief zijn ze over het culinaire aanbod en de prijs-kwaliteitverhouding in de horeca.Het verschil in de beoordelingen blijkt uit ruim 185.000 beoordelingen van consumenten die een verblijf hebben geboekt op HotelSpecials.nl. Opvallend is dat de hotelbeoordelingen per provincie aantoonbaar verschillen.

Om het negatieve beeld over het culinaire niveau van Nederland bij buitenlandse toeristen bij te draaien, werkt het NBC samen met KHN aan een campagne die het culinaire imago van Nederland op moet krikken.

Buitenlandse toeristen hebben een behoorlijk positief beeld van ons land. Dat blijkt uit het dinsdag bekendgemaakte vierjaarlijkse imago-onderzoek van het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC).

Het NBTC heeft zo’n 11.000 mensen ondervraagd in de 13 belangrijkste landen van herkomst van buitenlandse toeristen. Die vinden Nederland overigens niet alleen open en tolerant, maar ook goed bereikbaar en ideaal voor korte vakanties.

Tulpen, molens en kaas zijn nog altijd de eerste associaties die ‘Holland’ bij hen oproept. Het landschap, Amsterdam en ‘Nederland fietsland’ noemen ze als meest positieve kenmerken van ons land. Drugs en prostitutie zijn daarentegen minpunten, de Nederlandse taal blijft bovendien lastig. Ook minder positief is het idee van toeristen over het culinaire aanbod en de prijs-kwaliteitverhouding in de horeca.

Arrogant land
Relatief weinig buitenlanders noemden Nederlanders overigens arrogant (18 procent). Van de mensen die dat wel vonden waren de meesten Belg. Ondanks de overwegend positieve kijk van buitenlanders zag het NBTC dat in sommige landen Nederland minder aantrekkelijk wordt gevonden dan 4 jaar geleden. Dat zou komen door toenemende concurrentie in de internationale slag om de gunst van de toerist. 

Het NBTC heeft het onderzoek uitgevoerd in Duitsland, Groot-Brittannië, België en de Verenigde Staten, Frankrijk, Italië, Spanje, Denemarken en Zweden. Japan en de opkomende markten Brazilië, China en Rusland zijn in 2012 voor het eerst toegevoegd.

(Bron: MissetHoreca)