Horecatern 8 oktober 2012

Beste Horecaternlezers,

Alstublieft! Een nieuwe Horecatern met weer een aantal interessante horecaobjecten. Zit er iets bij van uw gading? Neem dan contact op! Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl

Hartelijke groet!

bas_vanhijfte1-150x150

Bas Vanhijfte
algemeen directeur

_________________________________

VAN DE WEERD SELECTEERT

_________________________________

‘Te koop: Restaurant Oud Asperen in Asperen!’

IMG_6490C

In het midden van het land bieden wij restaurant Oud Asperen te koop aan. Het is het enige restaurant in Asperen en een ware huiskamer voor de bewoners van het historische stadje.

De huidige eigenaar exploiteert het bedrijf sinds mei 2012. Na een grondige facelift is het restaurant goed ontvangen door de directe omgeving en toeristen die het stadje bezoeken. Via de entree betreedt u het lichte en ruime restaurant, met aan de rechterzijde de bar. Achter de bar is de ruime keuken. Deze beschikt over een aparte warme en koude kant en een netjes weggewerkte spoelkeuken. In de tuin van het restaurant is een sfeervol terras waar het op mooie dagen goed toeven is.

De ruime inpandige woning boven het bedrijf bestaat uit een woonkamer, een open keuken, drie slaapkamers, waarvan één in gebruik als kleedkamer, een nieuw toilet en een nieuwe badkamer.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie              € 69.500,–
Huurprijs onroerende zaken               € 34.800,–

Meer informatie?
Voor het ontvangen van een brochure of het maken van een afspraak voor een bezichtiging neemt u contact op met Stijn Timmermans via 030-2345080 of horeca@vdweerd.nl.

Kijkt u ook eens op onze website voor meer informatie:

_________________________________

‘Unieke aanbieding: Sauna met restaurant  te koop in Utrecht!’

Voorkant 1

Aan de rand van het centrum van Utrecht, in de levendige en gezellige Biltstraat, ligt dit mooie horecabedrijf.

Het veelzijdige en bijzondere bedrijf beschikt onder meer over twee sauna’s, infrarood sauna, zwembad, bubbelbad, dompelbad, zonnebankruimte, royaal dakterras,  sfeervol restaurant met open haard, (spoel)keuken,  toiletten en diverse opslagruimten.

In hetzelfde pand bevinden zich een kapsalon, schoonheidssalon en diverse massageruimtes. Deze behoren niet tot de verkoop. Het pand beschikt over een gezamenlijke hal met entree. Iedere gast wordt hier warm ontvangen door de receptionist.

Bijzonderheden
Enkele inventarisstukken zoals de sauna’s, dompelbad en zwembad behoren tot het gehuurde en is niet bij de hier onderstaande vraagprijs inbegrepen. Dit unieke bedrijf beschikt over een bijzonder goed resultaat! Vraag de makelaar naar de cijfers!

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 85.000,–
Huurprijs per jaar € 38.000,– (exclusief BTW)

Meer informatie?
Voor een brochure of het maken van een afspraak, neemt u contact op met Joey Hehamahua via 030-2345080 of horeca@vdweerd.nl.

Kijkt u ook eens op onze website voor meer informatie:

_________________________________

‘Spraakmakend restaurant in hartje Utrecht’

Italiaans restaurant

Het restaurant dat gehuisvest is in een strak pand is gelegen in hartje Utrecht. Het object bestaat uit een trendy restaurant met een modern, tijdloos interieur en een open keuken met de daarbij behorende dienst- en opslagruimten. Kenmerkend voor de keuken is het gebruik van seizoens- en biologische producten. In zijn klasse een toprestaurant!
Omzetindicatie: € 800.000,–  / 850.000,– per jaar, exclusief BTW.

Bijzonderheden
Koop van het pand behoort tot de mogelijkheden.

Financiële informatie
Huurprijs registergoed: € 60.000,–
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 245.000,–

Meer informatie?
Neem voor een brochure of het maken van een afspraak voor een bezichtiging contact op met Stijn Timmermans via 030-2345080 of horeca@vdweerd.nl.

Financiële gegevens
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 85.000,–
Huurprijs per jaar € 38.000,– (exclusief BTW)

____________________________

NIEUWS

__________________________________

‘ss Rotterdam mogelijk naar Oman’.

naamloos

De toekomst van de ss Rotterdam lijkt te liggen in Oman. NOS.nl meldt dat het vertrek van het horecaschip volgens eigenaar Woonbron alleen nog te voorkomen is door een heel goed (Nederlands) bod. In de oliestaat zou het dienst moeten gaan doen als vipboot.

Woonbron meldt dat er wel interesse is uit Nederland, maar laat ook weten dat de investeerders in Oman er veel meer geld voor over hebben, aldus NOS.nl. De woningcorporatie stelt dat alleen een heel goed bod het vertrek van het voormalige passagiersschip nog kan voorkomen.

Aangesloten bij Worldhotels
De ss Rotterdam ligt sinds 2008 in de haven van Rotterdam. In het schip huisvest onder andere ss Rotterdam Hotel & Restaurants, dat wordt geëxploiteerd door Hoscom, de organisatie van Lucas Petit.
Het hotel is sinds 1 oktober aangesloten bij Worldhotels. Met de overeenkomst, in eerste instantie afgesloten voor drie jaar, wordt ingezet op een substantiële groei van het aantal buitenlandse gasten.

ss Rotterdam blok aan been Woonbron
De ss Rotterdam is een blok aan het been van Woonbron. De woningcorporatie verbouwde het schip voor 250 miljoen euro tot hotel en restaurant. Dat was veel meer dan gepland en leverde een enorme financiële strop op.

Woonbron heeft de afgelopen jaren al enkele malen miljoenen moeten afschrijven op het roemruchte cruiseschip. Over 2011 moest een extra afboeking worden gedaan, waardoor de winst van 8,4 miljoen euro omsloeg in een verlies van 41,2 miljoen euro.

Hennie van der Most had belangstelling
Vorig jaar ging de ss Rotterdam in de verkoop, omdat het ‘niet behoort tot de corebusiness van de wooncorporatie’. Vorige maand meldde Hennie van der Most dat hij (ook) belangstelling had voor het schip, maar aanliep tegen een te hoge vraagprijs en te hoge vaste lasten. (bron: MissetHoreca)

_________________________________

De nieuwe HMN Magazine
Afgelopen week is het HMN Magazine weer uitgekomen met daarin een aantal nieuwe objecten! Ook een exemplaar ontvangen? Neem dan contact op via horeca@vdweerd.nl.