Hotels te Koop in Nederland

Nederland telt zo’n 3.500 hotels, 60 hotelketens en 70 hotelmerken. Van alle Nederlandse hotel behoort ongeveer 16% tot een keten of hotelgroep; samen bezitten zij bijna de helft van het aantal hotelkamers.

En dat legt die hoteleigenaren geen windeieren, want het aantal hotelovernachtingen in ons land groeit. Nederlanders brachten in 2016 bijna 67 miljoen nachten door in een hotel, bungalowpark of camping. In ruim 40% van de gevallen betrof het een hotel.

Bron

Goed nieuws dus voor wie op zoek is naar uitbreiding, of voor wie overweegt om eindelijk toe te geven aan die ondernemersdroom.

En nog meer goed nieuws: we hebben een selecte hoeveelheid hotels nu ter overname! Interesse in een van deze of andere objecten? Neem gerust contact op met de makelaar van het object.

Hierbij een selectie uit een aantal hotels die we momenteel aanbieden: 

1. Drenthe: Hotel-Restaurant Woudzoom (Spier)

Oppervlakte: 2.663 m2
Aantal hotelkamers: 37
Aantal vergaderzalen: 3
Extra faciliteiten: wellness & sauna, terras, ontbijtzaal en restaurant

Dit complete hotel mét restaurant ligt in de Drentse plaats Spier. Gelegen middenin Nationaal Park Dwingelderveld en vlakbij Rijksweg A28. Ideaal voor een zakelijk of toeristisch bezoek. Naast de 37 hotelkamers beschikt het hotel over een restaurant, ontbijtzaal, terras en wellnessfaciliteiten.

Een bijzonder kenmerk van dit hotel, is dat elke hotelkamer op de begane grond een eigen tuin geniet.

2. Friesland: Hotel (Midsland – Terschelling)

Oppervlakte: 1.004 m2
Aantal hotelkamers: 24
Extra faciliteiten: terras, ontbijtzaal, café, restaurant.

Dat de Waddeneilanden een ideale bestemming zijn voor een vakantie of weekendje weg weet iedereen. En dat je dan bij dit hotel goed zit, staat ook als een paal boven water. Dit complete en leuke hotel is meer dan een hotel met 24 hotelkamers, het fungeert ook nog als restaurant en café.

Hotel te Koop Nederland

3. Gelderland: Hotel (Lochem)
Oppervlakte: 603 m2
Aantal hotelkamers: 14
Extra faciliteiten: professionele keuken, ruime tuin.

Dit hotel is als villa gebouwd en uitgegroeid van een B&B naar een heus hotel, met 14 royale kamers. Het huiselijke van de villa komt terug in alle ruimtes van het object. Twee gezellige huiskamers, ontbijtzaal en dan dat uitzicht over de prachtige vijver aan de voorzijde van het hotel: plaatje!

4. Drenthe: Discreet
Oppervlakte: 1.316 m2
Aantal hotelkamers: ca. 20
Extra faciliteiten: bar, restaurant, ontbijtzaal, terras, bedrijfswoning.

Dit hotel verkopen we ‘discreet’, dus zonder naam en toenaam in deze uiting. Het betreft een zeer net familiehotel in een pittoresk Drentse plaats. Het beschikt over circa 20 hotelkamers. Is van alle gemakken voorzien. Ook biedt het hotel diverse wellnessfaciliteiten.

Het restaurant heeft een capaciteit van 70 zitplaatsen en op het (zonnige) terras is er plaats voor circa 40 gasten.

5. Zuid-Holland: (Oosterwijk)
Oppervlakte:
837 m2
Aantal hotelkamers: 6
Extra faciliteiten: drie restaurantruimtes, trouwzaal (officiële trouwlocatie), terras aan de boomgaard.

Een perfecte (trouw)locatie met alles er op en er aan: dat is dit kleinschalige hotel in Oosterwijk. Deze locatie leent zich perfect voor een bruiloft. De trouwzaal biedt plek aan 60 gasten, het hotel beschikt over 6 slaapkamers en het restaurantgedeelte bestaat uit 3 ruimtes.

6. Gelderland: Discreet
Oppervlakte: 745 m2 (circa)
Aantal hotelkamers: ca. 7
Extra faciliteiten: wijnkamer

Dit discrete (horeca)bedrijfsobject is gelegen in Gelderland, op een uitstekend bereikbare locatie nabij Deventer en Doetinchem. Het gaat om een historisch pand, gelegen op een landgoed. Royaal!

7. Drenthe: Hotel & wellness (discreet)
Oppervlakte: 900 m2 (circa)
Aantal hotelkamers: ca. 5
Extra faciliteiten: wellnessfaciliteiten, restaurant

Op en top genieten voor de gasten van dit hotel door het ruime aanbod aan wellnessfaciliteiten. Ook de 5 hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien.