Hotels te Koop in Nederland

Nederland telt zo’n 3.500 hotels, 60 hotelketens en 70 hotelmerken. Van alle Nederlandse hotel behoort ongeveer 16% tot een keten of hotelgroep; samen bezitten zij bijna de helft van het aantal hotelkamers.

En dat legt die hoteleigenaren geen windeieren, want het aantal hotelovernachtingen in ons land groeit. Nederlanders brachten in 2016 bijna 67 miljoen nachten door in een hotel, bungalowpark of camping. In ruim 40% van de gevallen betrof het een hotel.

Bron

Goed nieuws dus voor wie op zoek is naar uitbreiding, of voor wie overweegt om eindelijk toe te geven aan die ondernemersdroom.

En nog meer goed nieuws: we hebben een selecte hoeveelheid hotels nu ter overname! Interesse in een van deze of andere objecten? Neem gerust contact op met de makelaar van het object.

Hierbij een selectie uit een aantal hotels die we momenteel aanbieden: 

1. Zuid-Holland: Limonadefabriek (Streefkerk)

Oppervlakte: 1.537 m2
Aantal hotelkamers: 6
Aantal vergaderzalen: 3
Extra faciliteiten: restaurant, wijnkelder, terras, kookatelier

Droomlocatie
Hoogstaand dineren met uitzicht op het water. Drijvend op het water. In historisch uitgevoerde architectuur. Hypermodern strak ingericht. Dineren, logeren, ontbijten; dromen komen uit in de Limonadefabriek in Streefkerk aan de Nieuwe Haven. Dit is uniek. Een volledig drijvend gebouw op een schitterende plek, middenin de jachthaven. Vanuit de hotelkamers heb je zicht op de boten.

2. Friesland: Middelgroot hotel op toplocatie

Oppervlakte: ca. 700 m2 (horecabedrijfsgedeelte)
Aantal hotelkamers: 14
Extra faciliteiten: café-restaurant, (ontbijt)zaal, terras, bedrijfswoning

Dit hotel verkopen we ‘discreet’, dus zonder naam en toenaam in deze uiting. Het betreft een middelgroot hotel op een toplocatie in Friesland. Het beschikt over circa 14 hotelkamers. Het restaurant heeft een capaciteit van 65 zitplaatsen en in de (ontbijt)zaal is er plaats voor nog eens ca. 40 personen.

3. Zuid-Holland: (Oosterwijk)
Oppervlakte:
837 m2
Aantal hotelkamers: 6
Extra faciliteiten: drie restaurantruimtes, trouwzaal (officiële trouwlocatie), terras aan de boomgaard.

Een perfecte (trouw)locatie met alles er op en er aan: dat is dit kleinschalige hotel in Oosterwijk. Deze locatie leent zich perfect voor een bruiloft. De trouwzaal biedt plek aan 60 gasten, het hotel beschikt over 6 kamers en het restaurantgedeelte bestaat uit 3 ruimtes.

4. Drenthe: Hotel & wellness (discreet)
Oppervlakte: 900 m2 (circa)
Aantal hotelkamers: ca. 5
Extra faciliteiten: wellnessfaciliteiten, restaurant

Op en top genieten voor de gasten van dit hotel door het ruime aanbod aan wellnessfaciliteiten. Ook de 5 hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien.

Hotel te Koop Nederland

5. Gelderland: Hotel (Lochem)
Oppervlakte: 603 m2
Aantal hotelkamers: 14
Extra faciliteiten: professionele keuken, ruime tuin.

Dit hotel is als villa gebouwd en uitgegroeid van een B&B naar een heus hotel, met 14 royale kamers. Het huiselijke van de villa komt terug in alle ruimtes van het object. Twee gezellige huiskamers, ontbijtzaal en dan dat uitzicht over de prachtige vijver aan de voorzijde van het hotel: plaatje!