Horecamakelaars - Van de Weerd Horecamakelaardij

Horecatern 16 juli 2014

Beste Horecaternlezers, Alstublieft! Een nieuwe Horecatern met weer een aantal interessante horecaobjecten. Zit er iets bij van uw gading? Neem dan contact op! Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl

Hartelijke groet!

Horecatern

Bas Vanhijfte
algemeen directeur

_________________________________

Vergeet u niet onze app te downloaden?

app. 

________________________________

       VAN DE WEERD INNOVEERT

_________________________________

a

U bent 24/7 welkom op ons virtuele kantoor: http://goo.gl/maps/H7etP

_________________________________

    VAN DE WEERD SELECTEERT

_________________________________

Sfeervol restaurant te koop onder de rook van Utrecht 

Dit sfeervolle restaurant gelegen nabij Utrecht werkt al jaren op niveau en trekt een breed publiek aan. Het object is gelegen aan een drukke straat.

HorecaTern discreet

Bedrijfsinformatie:
Het object voldoet aan alle eisen en biedt diverse mogelijkheden voor een gezonde bedrijfsexploitatie zoals de huidige ondernemers reeds hebben bewezen.

In het restaurantdeel beschikt het bedrijf over een ruime capaciteit. Het bedrijf is fris en modern ingericht en tezamen met de ruime serre en terras is het bij goed weer eveneens uitstekend vertoeven. Tevens beschikt het restaurant over een (wijn)kelder, deze ruimte kan ook als opslagruimte gebruikt worden.

De open keuken en grote bar zorgen voor een aangename en gastvrije relatie met de gasten. Het restaurant biedt de gelegenheid voor een smakelijke lunch of diner maar ook voor een gezellige borrel.

Boven het horecabedrijf is een ruime woning gelegen, deze woning heeft een zelfstandig entree en wordt momenteel verhuurd. De maandelijkse huurinkomsten van € 800,– is ten gunste van de exploitant.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 145.000,–
Huurprijs: € 30.000,– excl. BTW per jaar (incl. bovenwoning)

Meer informatie:
IBG Van de Weerd Horecamakelaardij Voor het verkoopmemorandum of een bezichtiging neemt u contact op met Bas Vanhijfte: 030-2345080, of per mail: horeca@vdweerd.nl.

________________________________

Dansproducent van het noorden!

Vlakbij Franeker en het mooie Leeuwarden ligt het voor velen bekende plaatsje Berlikum. Voor de meesten hiervan is dit dorp bekend door “The Dance Factory”, tot op heden een zeer befaamde uitgaansgelegenheid voor Friesland en omstreken. Jong en oud was hier regelmatig te vinden voor een gezellige avond uit. Het bedrijf heeft echter in het voorjaar van 2014 haar deuren gesloten wegens een uitgesproken faillissement.

TDF1

Indeling:
Van de Weerd Horecamakelaardij en Schoonhoven bedrijfsmakelaars bieden vanaf heden dit bijzondere object in Friesland te koop aan. Het verkochte bestaat uit alle onroerende en roerende zaken van Hof van Holland The Dancefactory BV, de BV waar vanuit het bedrijf werd geëxploiteerd en welke sinds 15 mei 2014 in staat van faillissement is verklaard.

Het pand van ruim 2.100 vierkante meter herbergt onder meer:

Verkoopruimten Begane Grond:
• Café 141 m²
• Discotheek (groot) 480 m²
• Discotheek (klein) 297 m²
• Rookruimte 65 m²
• Cafetaria 31 m²

Verkoopruimten Verdieping:
• Skihut 125 m²
• Feestzaal 105 m²

Toiletgroepen zijn in voldoende mate aanwezig, alsmede opslagruimten. De aanwezigheid van een terras aan de voorzijde van het gebouw en een groot parkeerterrein met garageboxen aan de achterzijde, maken het plaatje compleet.

Financiële informatie:
Vraagprijs onroerende zaken: € 800.000,– k.k.
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 50.000,– 

Meer informatie:
Wenst u de locatie en het object eens te bezichtigen of ontvangt u graag een verkoopmemorandum. Neem dan contact op met:

Van de Weerd Horecamakelaardij
Stijn Timmermans 06-41111683 of stimmermans@vdweerd.nl

Schoonhoven Bedrijfsmakelaardij
Harry Donker 06-53736413 of harry@schoonhoven.biz

Bekijk onze site voor de originele advertentie met diverse foto’s.

_________________________________

Horecaondernemers gezocht voor restaurant op topniveau!

Wij zijn op zoek naar (een) horecaondernemer(s) met een behoorlijk portie ervaring, een redelijk bedrag aan eigen vermogen en een flinke dosis ambitie.

Discreet1

Algemene informatie:
Voor onze opdrachtgever zoeken wij namelijk opvolging voor een goedlopend restaurantbedrijf dat in de bovenste regionen van de landelijke horeca meedoet. Het bedrijf is gevestigd in de regio Utrecht maar heeft gasten uit geheel Nederland.

Onze opdrachtgever ziet graag (een) gezonde horecaondernemer(s) zodat de continuïteit op de lange termijn gewaarborgd blijft. Naast verkoper van het restaurant is hij namelijk eveneens verhuurder van het pand waarin het restaurant gehuisvest is.

Bedrijfsinformatie:
Boven het restaurant ligt een grandioze bedrijfswoning die eveneens tot beschikking staat. De reden van verkoop van deze goedlopende onderneming is gelegen in het verleggen van de zakelijke aandacht van de huidige ondernemers. Daardoor biedt dit de uitgelezen mogelijkheid voor een enthousiast ondernemersstel.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 145.000,–
Huurprijs horecabedrijfsruimte : € 52.000,– per jaar, excl. BTW
Huurprijs woonruimte: € 15.000,– per jaar

Meer informatie?
IBG Van de Weerd Horecamakelaardij
Voor het verkoopmemorandum of een bezichtiging neemt u contact op met Bas Vanhijfte: 030-2345080, of per mail: horeca@vdweerd.nl.

_______________________________

     NIEUWS

________________________________

‘Oranje levert cafés 40 miljoen euro extra omzet op’
Het WK voetbal levert Nederlandse horecabedrijven 40 miljoen euro extra omzet op. Dat blijkt uit onderzoek.

Nieuws1

Onderzoeksbureau Foodstep heeft dit becijferd. Door het goede presteren van het Nederlands elftal nam het bezoek tijdens wedstrijden van Oranje met een half miljoen bezoekers toe.

Per bezoek van een voetbalwedstrijd in een kroeg wordt 10 euro uitgeven. Dat levert de Nederlandse horeca 5 miljoen euro op per duel. Over zeven wedstrijden berekent komt dit volgens Foodstep uit op totaal 40 miljoen extra aan horecaomzet.

(Bron: Missethoreca)

‘Dubai wil 100 hotels in overdekte stad’
Dubai wil een complete overdekte stad bouwen met zo’n 100 hotels en appartementen, samen goed voor 20.000 hotelkamers. ‘Mall of the World’, zoals het project heet, mikt op 180 miljoen bezoekers per jaar. 

Nieuws2

Afgelopen week werd een video gepresenteerd waarin de extreem ambitieuze plannen te zien zijn. DubaiHolding wil 48 miljoen vierkante meter benutten om een overdekte stad met airconditioning te bouwen.

Aanpalend aan de overdekte stad moeten zeker honderd hotels en appartementen komen. De overdekte stad moet het grootste winkelkcentrum ter wereld worden en krijgt verschillende districten zoals New Yorks Broadway, de Ramblas van Barcelona en Londons Oxford Street.

Het complex wordt in fasen gebouwd. Met het project is een investering gemoeid van bijna 7 miljard dollar, uitgesmeerd over de komende tien jaar. Afgelopen week kwamen foto’s en video’s over het project naar buiten. Deze zorgden voor enorm veel reacties in de hotel en bouwwereld.

Bekijk hier de video.

(Bron: Missethoreca)