Hoe gaat het nu met de horeca?

Hoe gaat het nu met de horecabranche?

Hoe gaat het nu met de horecabranche?
Aan ons wordt elke dag wel een van deze vragen gesteld: Hoe gaat het nu met de horecahandel? Wordt er nog wel wat verkocht? Zijn er veel faillissementen? We delen in die gevallen onze ervaring graag (bel anytime) persoonlijk, en we delen die ervaring natuurlijk ook graag hier.

Twintigduizend euro cadeau bij aanschaf (horeca)beleggingsobject?

Vastgoedbeleggers in Nederland gaan vanaf 2021 fiks meer overdrachtsbelasting betalen. Het huidige tarief voor overdrachtsbelasting van 6% gaat vanaf 1 januari 2021 naar 8%. Het is een van de plannen van afgelopen Prinsjesdag.

Hotel de Zon Ommen

Hotel de Zon, De Paping en Landgoed Hear verkocht

Wij hebben een bijzondere deal mogen begeleiden in het Overijsselse Ommen. Ron Nijhof heeft zijn bedrijven: Hotel de Zon, Hampshire Hotel Paping en Landgoed Het Lear verkocht. De nieuwe eigenaren zijn Patrick Wolffenbuttel en Luc Sietsma.

Vraag naar horecapanden trekt aan

Afgelopen week was Ingmar Bokma te horen op BNR nieuwsradio om te praten over de vraag naar horecapanden in deze tijd. De horeca is een van de branches waar de de gevolgen van de corona crisis duidelijk te zien is. Maar de vraag naar horeca panden is tegelijkertijd ook gegroeid

Van de Weerd in NVM Magazine

Vier keer per jaar wordt het NVM magazine uitgegeven. In de juni editie is Horecamakelaar & directeur Ingmar Bokma geïnterviewd over onder andere de horecamakelaardij in de Corona-crisis. Lees hieronder het gehele artikel. Niet goed leesbaar of benieuwd naar alle andere artikelen? Klik hier voor het volledige NVM magazine.

Horeca na Corona

Horeca na corona

Nu de eerste zaken voorzichtig weer openen, wagen we ons aan een vooruitblik op de aanstaande zomer. Om maar direct met de deur in huis te vallen: we denken dat herstel in zicht is.  Uiteraard hebben ook wij geen glazen bol, maar een aantal ontwikkelingen wijst in de goede richting. Om te beginnen is er nu […]

Van de Weerd Horecamakelaardij

Van de Weerd lanceert de afstandbestuurbare horecamakelaar

Een échte bezichtiging, maar dan op veilige afstand. Dat is het idee achter de afstandbestuurbare horecamakelaar. Het is geen website, geen app, maar een ‘real life’ makelaar die voor de horecaondernemers op pad gaat en ze via Whatsapp-video alle details van het te koop staande object laat zien.  “Samen met de potentiële koper, kiezen we […]

Cafe De Windhoek Utrecht

Van de Weerd Feliciteert

Tientallen jaren in de familie, café De Windhoek in Utrecht, en dan in een tijd van gesloten horecazaken de zaak overdragen. Gek, maar toch een positief moment voor zowel kopers als verkopers. Op 1 april droegen Theo en Julia (met pijn in hun hart) het café over aan Marleen en Carlijn, twee zussen uit het […]

Terug van weggeweest: Horecamakelaar Jorran Erftemeijer

Oude liefde roest niet: Jorran is terug bij Van de Weerd! Iets meer dan een jaar geleden besloot hij om ervaring op te doen in een andere branche en in een andere functie. Maar uit het oog betekende niet uit het hart; we hielden contact en voor goede makelaars staat onze deur natuurlijk altijd open. […]