Bettinkdijk 2, Bathmen

Bettinkdijk 2, Bathmen

Belegging: Bettinkdijk 2 in Bathmen verkocht!

Rondom de jaarwisseling hebben de horecamakelaars van Van de Weerd niet stil gezeten. Naast de overdracht van Heideroos in Eerbeek overname van Subway aan de Voor Clarenburg stond ook Bettinkdijk 2 in Bathmen op het programma.

Heideroos Eerbeek verkocht

Heideroos Eerbeek

De Heideroos in Eerbeek verkocht

Op de valreep van 2020 hebben we, op 28 december, de verkoop van De Heideroos in Eerbeek met succes afgerond. Na een grondige renovatie heropent de koper, Catering Groep Nederland, binnenkort de deuren. Marcel, bedankt voor de prettige samenwerking! Ronald, zet ‘m op!

Cafe de Donder Utrecht verkocht

Café De Donder Utrecht!

Van De Donder (met dubbel D) naar whiskeybar Sumventure. Dat is transformatie die Sumeet voor ogen heeft met de overname van Claires kroeg. Voor Claire is het na dertien jaar met plezier ondernemen natuurlijk wel even wennen. Maar we hebben er alle vertrouwen dat ze ook in haar nieuwe rol de show steelt.

Klinkend succes Wildzang Ommen

Bedankt familie Huits! Voor de prettige samenwerking. En gefeliciteerd met de verkoop van het horecabedrijf en horecapand. We wensen jullie en jullie opvolgers veel succes met alle uitdagingen. Op naar nieuwe hoogtepunten!

’t Kofschip in Grou verkocht!

Op 1 december vond de overdracht en levering plaats van (voormalig) ’t Kofschip in Grou. Van de Weerd Horecamakelaars trad op namens de verkoper. Na de verbouwing opent de locatie straks haar deuren als brasserie. De nieuwe naam volgt nog. Gefeliciteerd allen!

Amarthys Utrecht overgenomen

Amartys Utrecht overgenomen

Ondernemen onder de Dom, wie wil dat nou niet? De mannen van FLFL zagen hier hun kans schoon en breiden hun succesvolle concept uit naar Utrecht. Je haalt hier binnenkort de lekkerste falafel! We bedanken Tony en Thuy voor de prettige samenwerking. Mazzeltof!

Restaurant Sizzles Apeldoorn

Restaurant Sizzles in Apeldoorn

Overnamenieuws: Restaurant Sizzles in Apeldoorn

Deze zinderende overnamekans hebben Jody de Widt en Joey Stinissen niet voorbij laten gaan. Zij starten in het pand aan de Koninginnelaan het Restaurant Zenith. Wij wensen ze veel succes met dit nieuwe avontuur!

Het verkochte restaurant Sizzles stopt overigens niet, het is verhuisd naar een ander pand in Apeldoorn. Welkom: Sizzles at the Park! Wij feliciteren Esther en Leon Habers met de verkoop van de zaak aan de Koninginnelaan en wensen ze veel succes op de nieuwe locatie!

Lees hier het artikel van Missethoreca over de nieuwe plannen van Esther en Leon voor Sizzles at the Park

Over Restaurant Sizzles
Zowel in Apeldoorn, als in de wijde omgeving is het restaurant al 14 jaar een begrip. Dit is merkbaar aan de vele terugkerende gasten, lovende online recensies en negende Bib Gourmand op rij. Esther en Leon weten als geen ander de gasten in de watten te leggen door de locatie, het lekkere eten en de bijbehorende wijnkaart. Het pand aan de Koninginnelaan is sfeervol, heeft een modern interieur en is op loopafstand van Paleis ’t Loo, stadsschouwburg Orpheus en het historische centrum van Apeldoorn.

Klik hier voor meer overnamenieuws

Restaurant Bis Utrecht verkocht

Restaurant Bis Utrecht verkocht!

Eenmaal, andermaal… verkocht! Restaurant Bis, aan de Lijnmarkt in Utrecht is verkocht.

De nieuwe eigenaar van het restaurant, is geen onbekende. Check-kok Guillermo en zijn compagnon zijn namelijk de kopers. Wij hebben voor de voormalig eigenaar, Chris Mynott, de verkoop van de bedrijfsexploitatie en de verhuur van het pand mogen verzorgen.

Chris, enorm bedankt voor de prettige samenwerking en van harte gefeliciteerd met deze mooie verkoop!

Over Restaurant Bis
Bis is een restaurant met een Frans georiënteerde keuken, aan de Lijnmarkt 26 in Utrecht (stad). Compleet met mooi uitzicht op de Oudegracht. Lees hier meer over Restaurant Bis.

Limonadefabriek in Streefkerk verkocht

Limonadefabriek in Streefkerk verkocht!

Deze droomlocatie, de Limonadefabriek in Streefkerk is verkocht.

Namens de voormalige eigenaar, Erik Hermans, hebben wij de Limonadefabriek mogen verkopen. In samenspraak met de Rabobank Nederland en de curator is dit afgelopen week volbracht. Wij bedanken alle betrokken partijen voor de fijne samenwerking.

De kopers hebben laten weten dat zij van plan zijn om de functie als restaurant te behouden.

Over de Limonadefabriek
In een woord: uniek! Dit geldt voor zowel de locatie, het gebouw als het bedrijf zelf. De Limonadefabriek ligt middenin de jachthaven van Streefkerk, langs de rivier de Lek. Het gebouw staat niet op vaste grond, maar drijft in de haven.

Het restaurant heeft afgelopen jaren veel lovende woorden ontvangen van de culinaire pers en van Bib Gourmand. Lees hier meer over in het artikel van AD.nl

Op deze locatie, vind je naast het restaurant ook nog een bistro, wijn’kelder’, een kookatelier en 6 hotelkamers (mét dat prachtige uitzicht over de jachthaven).

Fat Phills Diner groeit!

Vrijdag 2 oktober was het officiële moment: Fat Phills Diner heeft een nieuwe vestiging aangekocht in Den Haag. Naast de vestigingen in Amsterdam en Almere, heeft de keten nu ook een vestiging in Den Haag.

We hebben Fat Phills mogen begeleiden in het proces van de aankoop van deze locatie in het centrum van Den Haag.

Over Fat Phills Diner
Fat Phills Diner: burgers, friet, sandwiches en meer! Ze hebben een vestiging in Amsterdam aan de Geelvinckssteeg, (vlakbij de Kalverstraat) en in Almere aan de Grote Markt. Bekijk de website van Fat Phills voor meer informatie