Hotel de Zon Ommen

Hotel de Zon, De Paping en Landgoed Hear verkocht

Wij hebben een bijzondere deal mogen begeleiden in het Overijsselse Ommen. Ron Nijhof heeft zijn bedrijven: Hotel de Zon, Hampshire Hotel Paping en Landgoed Het Lear verkocht. De nieuwe eigenaren zijn Patrick Wolffenbuttel en Luc Sietsma.

Burgemeester Reigerstraat 13 (Utrecht) verhuurd!

Sinds de dag dat dit object online staat, is er veel interesse geweest. Uiteindelijk zijn de twee doorgewinterde Utrechtse horecaondernemers Chris en Onno de gelukkigen! Zij gaan na een renovatie, een bezorg-/afhaalzaak starten aan dit pand aan de Burgemeester Reigerstraat 13. Namens het team van Van de Weerd wensen wij jullie veel succes met deze onderneming!

Namens Roy en Rohini hebben wij deze overdracht begeleid. Bedankt voor de prettige samenwerking.

Restaurant ”De Thai” aan de Oudegracht verkocht/verhuurd!

Op 1 augustus hebben we de sleutel van het voormalige Thaise restaurant aan de Oudegracht (273) in Utrecht overhandigd aan Tommy den Hartog. Namens de eigenaar van de onroerende en roerende zaken hebben we het object verhuurd en de aanwezige inventarisstukken verkocht. Tommy gaat na een grondige vernieuwingsslag zijn restaurant hier openen.

Het restaurant krijgt naast een nieuw jasje ook een nieuwe naam: Restaurant 273. Een internationale keuken geïnspireerd wat samen wordt gebracht met mooie wijnen & creatieve smaak combinaties.

Over Tommy den Hartog
Tommy stond o.a. als chef-kok in de keuken bij Restaurant Johannes en daarna van de A’dam Toren; Restaurant Moon. Lees hier het artikel dat Misset Horeca heeft geschreven

IJzersterk duo Klop & Martijntje overgenomen

Het ijzersterke duo Café de Klop en Snackbar Martijntje in Utrecht (stad) heeft een andere eigenaar. Familie Zhang heeft na jarenlang hard werken het stokje overgedragen aan Youssef en Imad.

Wij bedanken de familie Zhang voor de samenwerking en wensen Youssef en Imad veel succes!

Overnamenieuws: Café van Velsen in Utrecht

Met veel plezier hebben we op anderhalve meter, namens Rolf Hopman & Mark Kersten, Café van Velsen aan de Mariaplaats overgedragen. De nieuwe eigenaren Andrew Sharrot en Stephanie O’Reilly gaan het café grondig verbouwen en binnenkort opent het café in een nieuw jasje mét een nieuwe naam!

Rolf, Mark, Andrew en Stephanie bedankt voor een prettige samenwerking!

Overname Bistro De Rode Kater in Deventer

Bistro De Rode Kater in Deventer overgenomen!


Afgelopen woensdag (1 april, geen grap ;-)) hebben er diverse transacties plaats gevonden. Zoals deze overdracht van Bistro de Rode Kater in Deventer. 

We schudden Paula (verkoopster) en Gilian met Erik (kopers) virtueel de hand. Gefeliciteerd met de overname!

Hotel ’t Koningsbed in Groenekan (Utrecht) is verkocht!

Hotel ’t Koningsbed in Groenekan, aan de rand van Utrecht, is van eigenaar gewisseld.
Erica & Evert hebben het overgedragen aan Payam.

Bedankt voor deze samenwerking & we wensen Payam veel succes!

Na 34 jaar wisselt Restaurant Galantijn van eigenaar!

34 jaar lang hebben Paul & Johan met veel passie en plezier restaurant Galantijn gerund. Zij dragen nu het stokje over aan Michiel & Niels. Cheers guys!

Het Wapen van Terschelling - Midsland

Het Wapen van Terschelling heeft nieuwe eigenaar

Namens ons gehele team feliciteren wij Tapie met de verkoop van haar zaak ‘het Wapen van Terschelling’.
Per 2 januari is het Wapen overgedragen aan Anneke en Arjen de Jong. Wij wensen hen veel succes op deze prachtige locatie!

Van Oost Pastabar in Utrecht wordt Pizza Beppe

Pasta wordt Pizza | De Jan van Scorelstraat blijft in Italiaanse sferen

Per 2 september 2019 is Van Oost Pastabar overgedragen aan Pizza Beppe. Wij feliciteren Pizza Beppe met deze nieuwe vestiging en wensen de onderneming veel succes op deze nieuwe locatie.