Kantoor

          
Amrâth Hôtels & Restaurants

Amrâth Hôtels & Restaurants bestaat uit diverse hotels, restaurants en vergadercentra. De hotelgroep is eigendom van de familie Van Eijl. Amrâth Hôtels & Restaurants zijn in het algemeen viersterrenhotels met een hoog niveau aan comfort en service in een vriendelijke en informele atmosfeer.

Kenmerkend is een eigen, onderscheidend karakter dat de lokale geschiedenis en cultuur weerspiegelt. Een aantal hotels zijn geregistreerd als gebouw van historische of architectonische betekenis. Elk hotel wordt geleid door een zelfstandige manager die ook als persoonlijke gastvrouw of gastheer optreedt.

Sinds 2015 is Amrâth Hotels & Restaurants trotse eigenaar van Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen!

Kaspar van Eijl, eigenaar Amrâth Hotels en Restaurants vindt Van de Weerd Horecamakelaars: ‘Erg duur! Maar iedere euro meer dan waard.’

McDonald’s

McDonald’s is al meer dan 45 jaar geworteld in de Nederlandse samenleving. “Think global, act local” is het fvan de hamburgerketen. Het streven naar kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering staat centraal. Dit heeft McDonald’s vertaald in de visie “Good Food Fast”.

McDonald’s wil iedere gast op elk gewenst moment de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze bieden. In Nederland zijn in totaal 246 McDonald’s restaurants met ongeveer 15.000 medewerkers, met een schatting van zo’n 3 miljoen gasten per week.

Bas Klaassen, Director Development van McDonald’s Nederland BV vindt Van de Weerd Horecamakelaars: ‘Een professionele adviespartner bij aankoop of verkoop van McDonald’s restaurants in Nederland.’

Debuut

Debuut is een onderneming die zich al meer dan 35 jaar bezighoudt met het beheer en de ontwikkeling van horecabedrijven door heel Nederland. Het is een dynamisch bedrijf dat niet stilstaat en graag nieuwe horeca-uitdagingen aangaat. Hoewel de bedrijven van Debuut zeer divers van opzet zijn, staan ze bekend om eenheid in beleid, strategie en manier van werken.

Uithangborden van Debuut zijn Stan& Co in Utrecht en Arnhem, De Vooruitgang in Eindhoven en De Waag in Leiden.

Ruud van Rietschoten, eigenaar van Debuut BV vindt dat Van de Weerd Horecamakelaars: ‘Snel handelt, goed ingevoerd is in de markt, transparant handelt en duidelijke presentaties maakt.’

Fletcher Hotels

Fletcher Hotels onderscheidt zich door authentieke Hotel-Restaurants, in het 3- en 4-sterrensegment, veelal gevestigd in historierijke gebouwen. Alle Fletcher-hotels zijn uniek en liggen op de mooiste locaties van Nederland. In de duinen, de heuvels van Limburg én in historische steden.

De groep telt inmiddels 69 hotels strategisch gevestigd door het hele land.

Rob Hermans, CEO van Fletcher Hotels vindt Van de Weerd Horecamakelaars: ‘Een betrouwbare en degelijke organisatie met verstand van zaken. Voor het snelgroeiende Fletcher Hotels hét aanspreekpunt voor taxaties en aankopen.’

The Penthouse, restaurant – sky – bar

Eten en drinken op 135 meter hoogte? Dat kan bij The Penthouse in de meest internationale stad van ons land, Den Haag. Een wereldse plek met een unieke culinaire beleving. Naast eten en drinken biedt The Penthouse de mogelijkheid om ‘op niveau’ te vergaderen of te overnachten in een van de suites.

Elwin Giel van The Penthouse restaurant sky bar, vindt Van de Weerd Horecamakelaars: ‘De meest professionele horecabemiddelaar. Doordat ze de praktijk zo goed kennen, zorgen ze telkens voor een perfecte match!’

Humphrey’s Restaurants

Al jaren een begrip in Nederland en onverminderd populair. Bij elk van de 18 vestigingen betaal je een vast laag bedrag voor een uitgebreid driegangen keuzemenu. Humphrey’s restaurant vind je in nagenoeg alle grote steden van Nederland.

Rob Adriaanse van Humphrey’s Restaurants vindt Van de Weerd Horecamakelaardij: ‘Een fijne samenwerkingspartner, denkt mee, zegt wat ze doet en doet wat ze zegt!’

Restaurant Florent

One-of-kind restaurant in het centrum van Utrecht. Restaurant Florent heeft een Belgisch-Frans georiënteerde keuken waarbij veel aandacht wordt geschonken aan wat er geserveerd wordt. Naast een mooi stukje vlees of vis schenkt de eigenaar net wat meer aandacht aan de groenten ten op zichte van de concurrentie.

Lambèr van Dam van Restaurant Florent vindt Van de Weerd Horecamakelaardij: ‘Een fijn en ervaren horecamakelaardij. Dit bedrijf heeft mij zeer goed geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe horecapand. Als de tijd weer daar is, dan doe ik graag weer zaken met Van de Weerd.’

Castellum Café

Italiaans eten op een historische plek midden in de grootste Vinex-wijk van Nederland, Leidsche Rijn te Utrecht. Het prachtige restaurant maakt onderdeel uit van Castellum Hoge Woerd, een moderne interpretatie van een oud Romeins fort. Een plek waar je alle dagen van de week terecht kunt voor de beste pizza uit omgeving.

Arnold Meulenbeld en Hanneke van Dijk van Castellum Café vinden Van de Weerd Horecamakelaardij: ‘Zeer ter zake kundig, goed ingevoerd in de markt en met een niet te evenaren netwerk dat zij doelgericht inzetten.’