Van Oost Pastabar in Utrecht wordt Pizza Beppe

Pasta wordt Pizza | De Jan van Scorelstraat blijft in Italiaanse sferen

Per 2 september 2019 is Van Oost Pastabar overgedragen aan Pizza Beppe. Wij feliciteren Pizza Beppe met deze nieuwe vestiging en wensen de onderneming veel succes op deze nieuwe locatie.

Carla’s Conditorie

Carla’s Conditorie in Utrecht Vanaf 1 juli jl. heeft Carla’s Conditorie in Utrecht nieuwe eigenaren. Geen onbekenden voor de (vaste) gasten van Carla’s, want Kiki stond hier al op de werkvloer. Wij wensen Kiki, Sanne en Marcel veel succes!

Stadsstrand Zwolle

Stadsstrand Zwolle!

Na vorig jaar ‘last-minute’ – vooruitlopend op het zomerseizoen – het Stadsstrand te hebben verhuurd aan de heren van HorecaTip, is het ons dit jaar gelukt om het geheel per eind april te verkopen. De koper vonden we in een investeerder die op zijn beurt de exploitatie bij dezelfde ondernemers als vorig jaar heeft neergelegd. John en Jacolien danken we voor de fijne en uitgebreide samenwerking, en veel succes toegewenst voor alle betrokken partijen!

De Posterij in Zeist wordt restaurant Mido

Na ruim drie bewogen jaren hebben we namens de familie Wouters de exploitatie van de Posterij – gevestigd in het prachtige oude postkantoor van Zeist – verkocht aan de eigenaren van restaurant Mido. Zij gaan het roer omgooien en een ander concept op deze mooie plek onderbrengen. Wij danken de betrokken partijen – zo ook Heineken en de pandeigenaar de heer Jefferson – voor de prettige samenwerking en feliciteren in het bijzonder de koper en verkoper!

Hotel Appelscha

Namens de eigenaar, hebben we op een zeer discrete wijze iemand bereid gevonden het hotel en restaurant per 1 april jl. over te nemen. Een succesvolle transactie voor alle partijen. Bedankt voor de prettige samenwerking en gefeliciteerd beiden!

Herberg Schiermonnikoog verkocht

Herberg Rijsbergen Schiermonnikoog

Herberg Rijsbergen Schiermonnikoog verkocht

Een bijzondere transactie op één van de Waddeneilanden. De monniken op Schiermonnikoog hebben na een lange zoektocht hun thuis gevonden in een van de oudste en alom bekende gebouwen die het eiland rijk is; Herberg Rijsbergen. Ingmar Bokma begeleidde en adviseerde de verkopende partij in de afwikkeling van de aan- en verkoop.

We wensen Victor en Els Claessens alle goeds en feliciteren de monniken met hun nieuwe verblijf!

Gelagkamer Hoogh Zwolle

Gelagkamer Hoogh Zwolle

Gelagkamer Hoogh Zwolle

November 2018: Namens de eigenaren Hessel de Harder en Anne Oord, hebben wij de exploitatie van de Gelagkamer Hoogh in het stadscentrum van Zwolle verkocht aan Jeroen van Berlo en Laura Otten. Zij gaan het roer omgooien en een ander concept onderbrengen in het prachtige pand aan de Sassenstraat 3 in Zwolle.

Wij willen Hessel en Anne bij deze bedanken voor de prettige samenwerking en wensen Jeroen en Laura veel succes toe op deze mooie locatie!

Restaurant de Artisjok Utrecht

Restaurant de Artisjok Utrecht

Restaurant de Artisjok Utrecht 

September 2018 – De Artisjok heeft een nieuwe eigenaar. Namens Seyed Gilani hebben we op vrijdag 31 augustus jl. restaurant de Artisjok overgedragen aan Ashraf Salama. Hij zal de exploitatie aan de Nieuwegracht in Utrecht voortzetten.

Gefeliciteerd!

Restaurant Aan8 Tiel

Restaurant Aand8 Tiel

Restaurant Aand8 Tiel 

September 2018 –  Op 5 september 2018 heeft de overdracht plaatsgevonden van Restaurant Aand8 Tiel. De koper bleek uiteindelijk dichtbij. Mandy de Jongh uit Tiel heeft de exploitatie overgenomen van Jeroen van der Venen en zal na de verbouwing (en conceptwijziging) begin oktober de deuren opnieuw openen.

Gaat dat zien!

The Malt Vault Utrecht

The Malt Vault Utrecht – Verhuisd

The Malt Vault Utrecht – Verhuisd 

September 2018: Vanwege het succes van deze whiskeybar werd de knusse ruimte aan de Voorstraat 56 in Utrecht te klein en kregen wij het verzoek hier een nieuwe invulling aan te geven. Dat is gelukt. Roy Rops en Mick Pieters, bekend van Grand Café De Vrienden in Utrecht, waren bereid een deel van de inrichting en inventaris over te nemen en met de verhuurder de huurovereenkomst aan te gaan.

Champañeria Los Amigos zal binnen een paar maanden haar deuren openen. Op zo’n plek wordt dat ongetwijfeld een succes. Said Bijary zet zijn whiskeybar The Malt Vault (na verbouwing) verder voort aan de Oudegracht.

Cheers!