De Posterij in Zeist wordt restaurant Mido

Na ruim drie bewogen jaren hebben we namens de familie Wouters de exploitatie van de Posterij – gevestigd in het prachtige oude postkantoor van Zeist – verkocht aan de eigenaren van restaurant Mido. Zij gaan het roer omgooien en een ander concept op deze mooie plek onderbrengen. Wij danken de betrokken partijen – zo ook Heineken en de pandeigenaar de heer Jefferson – voor de prettige samenwerking en feliciteren in het bijzonder de koper en verkoper!

Herberg Schiermonnikoog verkocht

Herberg Rijsbergen Schiermonnikoog

Herberg Rijsbergen Schiermonnikoog verkocht

Een bijzondere transactie op één van de Waddeneilanden. De monniken op Schiermonnikoog hebben na een lange zoektocht hun thuis gevonden in een van de oudste en alom bekende gebouwen die het eiland rijk is; Herberg Rijsbergen. Ingmar Bokma begeleidde en adviseerde de verkopende partij in de afwikkeling van de aan- en verkoop.

We wensen Victor en Els Claessens alle goeds en feliciteren de monniken met hun nieuwe verblijf!

Gelagkamer Hoogh Zwolle

Gelagkamer Hoogh Zwolle

Gelagkamer Hoogh Zwolle

November 2018: Namens de eigenaren Hessel de Harder en Anne Oord, hebben wij de exploitatie van de Gelagkamer Hoogh in het stadscentrum van Zwolle verkocht aan Jeroen van Berlo en Laura Otten. Zij gaan het roer omgooien en een ander concept onderbrengen in het prachtige pand aan de Sassenstraat 3 in Zwolle.

Wij willen Hessel en Anne bij deze bedanken voor de prettige samenwerking en wensen Jeroen en Laura veel succes toe op deze mooie locatie!

The Malt Vault Utrecht

The Malt Vault Utrecht – Verhuisd

The Malt Vault Utrecht – Verhuisd 

September 2018: Vanwege het succes van deze whiskeybar werd de knusse ruimte aan de Voorstraat 56 in Utrecht te klein en kregen wij het verzoek hier een nieuwe invulling aan te geven. Dat is gelukt. Roy Rops en Mick Pieters, bekend van Grand Café De Vrienden in Utrecht, waren bereid een deel van de inrichting en inventaris over te nemen en met de verhuurder de huurovereenkomst aan te gaan.

Champañeria Los Amigos zal binnen een paar maanden haar deuren openen. Op zo’n plek wordt dat ongetwijfeld een succes. Said Bijary zet zijn whiskeybar The Malt Vault (na verbouwing) verder voort aan de Oudegracht.

Cheers!

Pacific Parc Amsterdam

Pacific Parc – Amsterdam

Pacific Parc – Amsterdam 

September 2018: Soms heb je van die objecten die op je pad komen waarover je alleen maar enthousiast kunt zijn. Dit is zo’n bedrijf. Vijfentwintig jaar geleden het eerste horecabedrijf op het Westergasterrein en nog steeds een onvervalste horecaparel.

Koen en Astrid – verkopers – hebben door hun onophoudelijke inzet het Westergasterrein – mede – gemaakt tot wat het nu is. Nadat wij de opdracht bevestigd kregen, hebben we een shortlist gemaakt van mogelijke kandidaten waarbij het bij de eerste kandidaat raak was.

Drie wijzen uit Oost – koper – bleek zeer geïnteresseerd en ging tot de koop over. Riad, Jason en Piet hebben het voornemen om het bedrijf te laten voortbestaan in zijn huidige hoedanigheid en slechts aan te passen aan hun businessmodel. Een toptransactie!

Veel succes allen!

Restaurant 't Plein Joure

Restaurant ’t Plein – Joure

Restaurant ’t Plein – Joure 

Maandag 18 juni 2018 was het zover! De overdracht van restaurant ‘t Plein van Reitse en Tryntsje Spanninga. Marten Haga en Nely Smit zijn de gelukkigen. Zij gaan in Joure verder onder de naam Zuiver by Marten & Nely afgeleid van restaurant Zuiver op Vlieland. Bedankt voor de plezierige samenwerking, gefeliciteerd en veel succes iedereen!

De Beren Utrecht

De Beren – Utrecht

De Beren Utrecht – De Beren groeit hard in Utrecht

April 2018: Wij feliciteren De Beren met de aankoop/aanhuur van hun nieuwe locatie op het Ledig Erf in Utrecht. Op deze berenpopulaire (ja, we maken ‘m gewoon) plek aan de rand van het centrum van Utrecht opent in juni de tweede locatie van De Beren in Utrecht. Een derde restaurant voor Utrecht staat overigens ook al op stapel, later dit jaar opent De Beren namelijk nog een zaak in Leidsche Rijn Centrum.