Overzicht opdrachten Van de Weerd Horecamakelaardij

”Van de Weerd Horecamakelaardij sinds 1991”, maar wat hebben wij eigenlijk al die jaren gedaan?
Van verkoop tot aankoop, van verhuur tot huur, advieswerkzaamheden en begeleiding. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht, we krijgen daarom ook de vraag of we alleen daar werkzaam zijn, nee dat is niet het geval. We werken door het gehele land en onze horecamakelaars hebben ieder zijn eigen gebied.

In de interactieve kaart van Nederland hieronder, zie je een greep van opdrachten welke wij afgelopen jaren hebben uitgevoerd. Hotels, restaurants, café’s, lunchrooms, koffietentjes, Spa & Wellness centra; alle soorten en maten

Benieuwd wat opdrachtgevers van ons vinden? Hierbij een aantal antwoorden van onze opdrachtgevers op de vraag: ‘Wat vind je van Van de Weerd?’ 

‘Een professionele adviespartner bij aankoop of verkoop van McDonald’s restaurants in Nederland.’

Bas Klaassen Director Development van McDonald’s Nederland BV

‘Erg duur! Maar iedere euro meer dan waard.’

Kaspar van EijlEigenaar Amrâth Hotels en Restaurants

‘Snel handelt, goed ingevoerd is in de markt, transparant handelt en duidelijke presentaties maakt.’

Robert-Jan AbrahamseCEO van Debuut BV

‘Een betrouwbare en degelijke organisatie met verstand van zaken. Voor het snelgroeiende Fletcher Hotels hét aanspreekpunt voor taxaties en aankopen.’

Rob HermansCEO van Fletcher Hotels

 ‘De meest professionele horecabemiddelaar. Doordat ze de praktijk zo goed kennen, zorgen ze telkens voor een perfecte match!’

Elwin GielThe Penthouse restaurant sky bar

‘Een fijne samenwerkingspartner, denkt mee, zegt wat ze doet en doet wat ze zegt!’

Rob AdriaanseHumphrey’s Restaurants

‘Een fijn en ervaren horecamakelaardij. Dit bedrijf heeft mij zeer goed geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe horecapand. Als de tijd weer daar is, dan doe ik graag weer zaken met Van de Weerd.’

Lambèr van DamRestaurant Florent

‘Zeer ter zake kundig, goed ingevoerd in de markt en met een niet te evenaren netwerk dat zij doelgericht inzetten.’ 

Arnold Meulenbeld & Hanneke van DijkCastellum Café