Van de Weerd Feliciteert

Afgelopen tijd hebben onze makelaars niet stilgezeten en zijn er weer een aantal objecten verkocht. Hieronder een greep uit deze verkopen. Namens het hele team van Van de Weerd feliciteren wij de betrokken partijen en wensen wij ze veel succes!

Jansplein – Arnhem

Namens de pandeigenaar hebben wij de casco-ruimte aan het Jansplein 52 in Arnhem mogen verhuren. Met plezier. Wij wensen de nieuwe huurders veel succes met hun Vietnamese Streetfood concept!


Burgemeester – Utrecht (stad)

Nadat Sjaak en Monique bijna tien jaar met veel plezier De Burgemeester lieten stralen, hebben zij 4 oktober hun bedrijf verkocht. Bedankt voor de prettige samenwerking; en driewerf hoera voor de nieuwe burgemeester.


Rouwhorst – Oldenzaal

In samenwerking met KockvanBenthem Makelaars hebben wij het Dans en Partycentrum Rouwhorst in Oldenzaal verkocht. Alle betrokken partijen van harte gefeliciteerd met deze transactie.


Belt – Belt Schutsloot

Na ruim 45 jaar als restaurant te hebben gefungeerd, wordt het spreekwoordelijke stokje overgedragen. Deze prachtige plek gaat een nieuwe, kleurrijke toekomst tegemoet!


HOOI – Utrecht (stad)

Namens ons hele team feliciteren wij Simone Babeliowski met de verkoop van haar zaak HOOI op de Burgemeester Reigerstraat in Utrecht. Zij verkocht haar bedrijf om tijd vrij te maken voor een nieuwe zaak elders in Utrecht, De Kwekerij. Waar HOOI gevestigd was opent nu een tweede vestiging van Don Kounosuke.