Kookabarra

Namens de voormalige eigenaren, Victor en Joyce, zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte kandidaat-koper. Met succes. Restaurant Kookabarra aan de Burgemeester Reigerstraat in Utrecht is verkocht!

De zoektocht is voltooid en op 1 februari heeft de overdracht plaatsgevonden. De koper van de exploitatie is Pizza Spot. Zij zijn druk bezig met de voorbereidingen en gaan op korte termijn de deuren openen.

Mickey's Haarlem

Mickey’s Haarlem

Horeca in hartje Haarlem verkocht!

Afgelopen maandag, 1 februari, heeft Asim het (familie)bedrijf Mickey’s Caucasian Kitchen overgedragen!
Namens Asim hebben we het onroerend goed aangekocht, verkocht én de exploitatie overgedragen. Een bewerkelijke maar succesvolle opdracht!

Naast een nieuwe eigenaar, krijgt het horecabedrijf ook een andere naam en ander concept. Medio maart 2021 hoopt de nieuwe eigenaar de deuren van Café Schagchel te mogen openen. 

Bedankt voor het vertrouwen en succes!

Bettinkdijk 2, Bathmen

Bettinkdijk 2, Bathmen

Belegging: Bettinkdijk 2 in Bathmen verkocht!

Rondom de jaarwisseling hebben de horecamakelaars van Van de Weerd niet stil gezeten. Naast de overdracht van Heideroos in Eerbeek overname van Subway aan de Voor Clarenburg stond ook Bettinkdijk 2 in Bathmen op het programma.

Heideroos Eerbeek verkocht

Heideroos Eerbeek

De Heideroos in Eerbeek verkocht

Op de valreep van 2020 hebben we, op 28 december, de verkoop van De Heideroos in Eerbeek met succes afgerond. Na een grondige renovatie heropent de koper, Catering Groep Nederland, binnenkort de deuren. Marcel, bedankt voor de prettige samenwerking! Ronald, zet ‘m op!

Cafe de Donder Utrecht verkocht

Café De Donder Utrecht!

Van De Donder (met dubbel D) naar whiskeybar Sumventure. Dat is transformatie die Sumeet voor ogen heeft met de overname van Claires kroeg. Voor Claire is het na dertien jaar met plezier ondernemen natuurlijk wel even wennen. Maar we hebben er alle vertrouwen dat ze ook in haar nieuwe rol de show steelt.

Klinkend succes Wildzang Ommen

Bedankt familie Huits! Voor de prettige samenwerking. En gefeliciteerd met de verkoop van het horecabedrijf en horecapand. We wensen jullie en jullie opvolgers veel succes met alle uitdagingen. Op naar nieuwe hoogtepunten!

’t Kofschip in Grou verkocht!

Op 1 december vond de overdracht en levering plaats van (voormalig) ’t Kofschip in Grou. Van de Weerd Horecamakelaars trad op namens de verkoper. Na de verbouwing opent de locatie straks haar deuren als brasserie. De nieuwe naam volgt nog. Gefeliciteerd allen!

Amarthys Utrecht overgenomen

Amartys Utrecht overgenomen

Ondernemen onder de Dom, wie wil dat nou niet? De mannen van FLFL zagen hier hun kans schoon en breiden hun succesvolle concept uit naar Utrecht. Je haalt hier binnenkort de lekkerste falafel! We bedanken Tony en Thuy voor de prettige samenwerking. Mazzeltof!

Restaurant Sizzles Apeldoorn

Restaurant Sizzles in Apeldoorn

Overnamenieuws: Restaurant Sizzles in Apeldoorn

Deze zinderende overnamekans hebben Jody de Widt en Joey Stinissen niet voorbij laten gaan. Zij starten in het pand aan de Koninginnelaan het Restaurant Zenith. Wij wensen ze veel succes met dit nieuwe avontuur!

Het verkochte restaurant Sizzles stopt overigens niet, het is verhuisd naar een ander pand in Apeldoorn. Welkom: Sizzles at the Park! Wij feliciteren Esther en Leon Habers met de verkoop van de zaak aan de Koninginnelaan en wensen ze veel succes op de nieuwe locatie!

Lees hier het artikel van Missethoreca over de nieuwe plannen van Esther en Leon voor Sizzles at the Park

Over Restaurant Sizzles
Zowel in Apeldoorn, als in de wijde omgeving is het restaurant al 14 jaar een begrip. Dit is merkbaar aan de vele terugkerende gasten, lovende online recensies en negende Bib Gourmand op rij. Esther en Leon weten als geen ander de gasten in de watten te leggen door de locatie, het lekkere eten en de bijbehorende wijnkaart. Het pand aan de Koninginnelaan is sfeervol, heeft een modern interieur en is op loopafstand van Paleis ’t Loo, stadsschouwburg Orpheus en het historische centrum van Apeldoorn.

Klik hier voor meer overnamenieuws